Резолюцията на ЕП за приемане на България и Румъния декември

...
Резолюцията на ЕП за приемане на България и Румъния декември
Коментари Харесай

Емил Радев напомни: България е над всичко, а червените линии между партиите вече са пропаст


„ Резолюцията на Екологичен потенциал за приемане на България и Румъния декември месец тази година в Шенген не може да се каже, че е „ зелена светлина “, съобщи предевродепутатът от ЕНП .

„ Но това се случва за първи път – Екологичен потенциал дава период “, разясни той и подсети, че влизането ни в Шенген е национална идея. По думите му, може би в този момент в действителност и обществото ни ще се сплоти.

 

“Успяхме да покажем, че пазим доста добре външната граница на Европейски Съюз “, напомни Радев.

Евродепутатът от ЕНП изреди всички пера, които зависят от това страната ни да е Шенген. „ Надявам се разсъдъкът да надделее. Сега е ред на държавното управление – да се случи това, което в действителност заслужаваме “, сподели той.

Във връзка с взрива на мигранти в последните месеци в страната ни, прескачането на оградите със стълби на българо-турската граница, съобщи, че това е доста неприятен сигнал. „ Когато не се поддържа оградата, когато няма задоволителен личен състав.. “, изброи той.

Относно това, че българските евродепутати са единни, работят дружно и би ли посъветвал по този начин да се действа и в българския парламент, Радев съобщи, че ползата на България би трябвало да е над всичко и постоянно би трябвало да се демонстрира, че сме мощни.

„ Трябва и в България по този начин да се работи – в една посока и в обединяване, тъй като другояче нещата не се случват и на европейската сцена “, добави той. Според него обаче алените линии сред партии към този момент са големи пропасти. „ Предстои тежка зима, освен за българските жители, а и за бизнеса “, съобщи евродепутатът.

По думите му ние сме единствената страна – членка в Европейски Съюз, която не е усвоила пари от Плана за възобновяване и резистентност. „ Ако се забавим “, подсети той, има риск да загубим пари и по тази причина отново изрично съобщи: „ Трябва да се обединим, а освен цените и инфлацията да скачат, страната да боксува “.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР