резидентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи за смъртта на по-малкия

...
резидентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи за смъртта на по-малкия
Коментари Харесай

Почина най-малкият брат на Доналд Тръмп - Робърт Тръмп

резидентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви за гибелта на по-малкия си брат Робърт, осведомят международните организации.

Той беше на 71-годишна възраст.

President Donald Trump's younger brother, Robert Trump, dies of an undisclosed illness at 71
— USA TODAY (@USATODAY)
"С натежало сърце желая да споделя, че брат ми Робърт си отиде с мир довечера. Той не беше единствено мой брат, той беше и най-хубавият ми другар. Ще ни липсва доста, само че ще го срещнем още веднъж. Паметта му ще живее в моята сърце вечно. Робърт, обичам те. Почивай в мир ", се споделя в документално изказване на президента на Съединени американски щати.

По-рано беше обявено, че Робърт Тръмп е приет в болница в Ню Йорк в тежко положение. По-големият му брат Доналд го е посетил в петък.

Donald Trump’s Brother Robert – Who was He? Many Say Totally Different From Donald!
— 9jabook (@tweeterests)
Кой беше Робърт Тръмп?

Робърт Тръмп, най-малкият брат на Доналд Тръмп, влезе в американските вести през юли, когато се опита да спре племенницата си Мери Тръмп да разгласява книга за фамилията и за Доналд Тръмп, в която тя твърди, че Доналд не е посетил татко ѝ на смъртния му одър през 1981 година.

В своята книга, обявена като "спомени без секрети ", племенницата на Доналд Тръмп Мери, разказва чичо си като "лъжец " и "деспот ". Мемоарите са озаглавени "Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ".

Робърт Тръмп изиска краткотрайна направи опит да спре публикуването на книгата. В изявление за New York Times той съобщи, че е "дълбоко отчаян " от решението на племенницата си.

Подобно на Доналд, Робърт се причислява към фамилния бизнес. Той беше топ управител в компанията. За разлика от брат си обаче, не се поддава на гласност.

Медиите в Съединени американски щати го описваха като "печеливш пенсионер ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР