Резервациите, които са си направили хората за почивка в Банско

...
Резервациите, които са си направили хората за почивка в Банско
Коментари Харесай

КЗП: Не отменяйте, а отлагайте планираните почивки

Резервациите, които са си създали хората за отмора в Банско са спрени като осъществяване и се приканва за успокоение у потребителите, сподели в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия Димитър Маргаритов, ръководител на КЗП.
Ако в този момент тръгнем да си търсим парите, това ще докара до банкрути, акцентира той. В тази обстановка най-разумният ход е да се отсрочат нещата.
Към момента не е належащо да отлагаме планувани летни почивки. Извънредното състояние е със период 13 април. Ако се стигне до обстановка, в която няма да се състоят планувани пътувания, вярното държание е да се отсрочат във времето. За това имат готовнотст туроператори, хотелиери и самолетни компании, изясни Маргаритов.
" Когато имате подозрение относто това дали планувани полети, които вие не желаете да осъществите, са анулирани или не са и нямате задоволително надеждна връзка с авокомпанията се обръщайте и към въздухоплавателната администрация, с цел да се решат нещата законно. ", сподели Димитър Маргаритов.
Колко могат да нарастнат медикаментите и медицинските консумативи?
Има сигнали за далавера с цените. Хората усещат, че търговци се пробват да завишават цени. Към момента няма инструмент за глобени при повдигане на цените, в случай че тя не е нормативно регламентирана.
При инспекциите, които се правят, са попаднали на случай с аптека, която продава дезинфектанти без оповестяване на цената. Има и случаи, в който се продават защитни средства на доста висока цена и не се издава касов бон.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 18 мар Бременност, раждане и ковид, какво би трябвало да знаете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР