Революция в производството: Пътят към Безхартиено производство, Последни Lean тенденции

...
Революция в производството: Пътят към Безхартиено производство, Последни Lean тенденции
Коментари Харесай

Предстои безплатен уебинар за безхартиено производство, лийн практики, роботика и автоматизация

Революция в производството: Пътят към Безхартиено произвеждане, Последни Lean трендове и цифровизация на Лийн практиките, роботика и автоматизация в предприятията.

Next Consult, SAP и асоциация PARAi афишират уебинар на тематика безхартиено произвеждане, Lean практики и последни трендове, роботика и автоматизация.

Събитието ще се организира на 12 юли от 15:00 часа локално време и ще продължи 90 минути.

Този събира водещи специалисти от Next Consult, SAP и асоциация PARAi, с цел да даде скъпи хрумвания за реализиране на висока успеваемост в производството посредством цифрова промяна и внедряване на най-новите технологии. Участниците ще имат опция да се срещнат с последните трендове в Lean практиките и да получат на практика препоръки за усъвършенстване на своите индустриални процеси.

SAP, световна софтуерна компания, профилирана в софтуерни решения за ръководство на предприятия, ще показа своята експертиза по въпросите на дигитализацията в производството и главните фактори и преимущества на безхартиеното произвеждане. С богатия си опит, интернационалният индустриален специалист Дмитрий Кокарев от SAP ще даде незаменими хрумвания за навигиране в динамичните условия на модерния бизнес свят.

PARAi, водеща професионална асоциация в региона на роботиката, автоматизацията и нововъведенията, ще показа своя принос за развиването и внедряването на новаторски решения. Асоциацията играе значима роля в основаването на връзки сред бизнеса, академичната среда и обществените институции, насърчавайки нововъведенията и растежа в тази динамична промишленост. Един от създателите, Кристиян Михайлов, ще опише за ролята на PARAi и ще показа своето виждане за бъдещето.

Next Consult, водеща консултантска компания в региона на цифровата промяна и бизнес консултиране, ще бъде показана от Тошко Петков, Съосновател, Управляващ Директор и потвърден специалист в Lean практиките. С богатия си опит, господин Петков ще направи резюме на значими аспекти и настоящи трендове в бранша, като даде образци и хрумвания за компании, които се стремят към оптимизация и успеваемост на своите индустриални процеси.

Уебинарът е ориентиран към притежатели на индустриални предприятия, мениджъри произвеждане, мениджъри качество, процесни инженери и експерти по автоматизация и оптимизация.

На уебинара ще бъдат прегледани следните основни тематики:
Въздействие и преимущества от внедряването на безхартиено произвеждане - понижаване на документите, повишение на точността на данните и улеснение вземането на решения в действително време Автоматизация и роботика - технологии и трендове за възстановяване на индустриалния развой Постигане на висока успеваемост посредством дигитализиране на Lean практиките. Най-новите трендове в Lean производството.
Можете да се или се свържете със Зорница Колевски, Маркетинг управител, Next Consult, телефон: 00359 896 374 210 за повече информация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР