Ревността в една връзка не е присъща само за мъжете,

...
Ревността в една връзка не е присъща само за мъжете,
Коментари Харесай

15 неща, които мъжете правят, за да накарат половинките си да ревнуват

Ревността в една връзка не е присъща единствено за мъжете, обратно на общоприетите схващания. В множеството случаи сме привикнали, когато става въпрос за този миг от връзките, да упрекваме мощния пол, че е по-склонен да демонстрира тази част от характера си с или без основателна причина. Истината обаче е, че и дамите постоянно ревнуват и го демонстрират доста очевидно.

Още по- забавно е, че на огромна част от мъжете това им харесва и от време на време те даже вършат някои неща изцяло съзнателно, с цел да накарат половинките си да покажат малко ревнивост. Така те се усещат по-желани и усещат вниманието от страна на обичаната си.

 

Какво може да забележим в държанието на един мъж, който желае дамата му да ревнува

 

Общува с някогашни

 

Сигурният метод една жена да се възпламени от ревнивост е, когато види, че сътрудникът й към момента поддържа връзка с някогашната си. Поддържането на връзка, прекарването на доста време и непрекъснатото говорене за предходната му половинка е единствено знак, че към момента той не е траял напред. Да, те може да са останали и другари, в което няма нищо неприятно, само че не е обикновено да прекарва повече време с нея, в сравнение с с вас, даже и това да е единствено за да ви накара да ревнувате.

 

Прави похвали на други дами

 

Не е неприятно да оценявате позитивните качества на другите и това, което те са постигнали. Въпреки това, хваленето на други дами, а не на личната, ще стартира да я изгаря от ревностна гняв, тъй като тя може да го сбърка като флирт.

 

Пренебрегва нейните позвънявания и известия

 

Жените постоянно биха се чувствали подценени, в случай че той не дава отговор на техните текстове и позвънявания. Представителките на нежния пол са прословути с прекомерното си мислене и анализиране, тъй че не могат да бъдат упреквани, че стартират да си фантазират, че той е ангажиран с друга и по тази причина не може да й отговори.

 

Когато е на открито с нея и получи известие от друга жена

 

Ако в разгара на срещата им, той безусловно е обвързван с телефона си и не се отделя от него, това може да провокира ревнивост у нея. Единственото нещо, от което дамата се нуждае в такива моменти, е вниманието на своя сътрудник и пренебрегването й поради чат с друга, даже и негова другарка, би я предиздвикало да се усеща зле. Да не приказваме, че това държание е извънредно жестоко.

 

Любезен е към друго момиче

 

Може би той е учтив и от време на време се държи кавалерски към всички дами. Това държание обаче може да накара половинката му да си намерения, че той изпитва физическото или прочувствено привличане към друга.

 

Забравил я е и си е направил проекти без нея

 

Възможно е двамата да имат спогодба, само че все пак, той да се сети, че има други проекти. Това ще я накара да се почувства зле и да ревнува. Може да си намерения, че тя е последният му приоритет и това е ужасна неточност.

 

Прекарване на доста време на открито с приятелите

 

Да бъдем почтени, всички представители на мощния пол обичат да излизат по мъжки, като противоположната обстановка важи и при дамите. Ако обаче той очаквайки с неспокойствие мъжката вечер и е разчувствуван да излезе с приятелите си, повече, в сравнение с за среща с нея, това може да я накара да намерения, че не му е задоволително прелестно с нея.

 

Все още носи или употребява дарове от някогашната си

 

Когато всичко е завършило сред него и някогашната му, няма потребност да употребява всичко, харизано от нея. Ако мъжът не желае неговата дама да ревнува, би трябвало най-малко да хвърлите нещата, които могат да припомнят за предходната му връзка.

 

Лъжа за това, че е в компанията на други дами

 

Няма нищо неприятно в това той да излезе да хапне нещо със свои приятелки или колежки. Проблемът обаче е, когато скрие това от половинката си. Тогава тя стартира да се чуди за какво той би я излъгал, в случай че може да й каже истината? Колкото повече лъже, толкоз повече тя ще се ядосва и ревнува, тъй като я е предиздвикал да мисли, че крие нещо от нея.

 

Физически е притеглен от друга жена

 

Няма подозрение, че множеството мъже са физически привлечени от дамите, тъй като това е тяхната природа. Фантазирането за други обаче би предиздвикало половинките им да ревнуват, тъй като това единствено би посочило на дамите, че те не са задоволително положителни.

 

Споменава друга жена пред нея

 

Говоренето за това какъв брой са красиви някои дами или шерването на истории за тях пред нея би я предиздвикало да почувства ревнивост. Защо въобще той би загатнал друга, в случай че въобще няма интерес към нея?

 

Прекалено непосредствен е с други девойки

 

Да се ​​сближи физически с други дами не е обикновено, в случай че мъжът има другарка. Това единствено демонстрира какъв брой обича да флиртува и сигурно би предиздвикало половинката му да ревнува.

 

Отговаря на текстово известие или чати с дами, които го смъкват

 

Полагането на старания в отговор на текстови известия или чат на дами, които се пробват да флиртуват с него, не е знак, че „ просто се пробва да бъде другарски надъхан “. Мъжът не може да упреква половинката си, че мисли отрицателно, откакто разбере, че той на известия от инцидентни дами.

 

Опитва се да бъде прекомерно деликатен към колежка

 

Вероятно той просто се пробва да помогне на колежка при осъществяване на някои задания. Тази жена обаче ще бъде гледана напълно друго от половинката му, която може да си намерения, че сътрудникът й се пробва да се заиграва колежката си и това в един миг ще докара до ревнивост.

 

Когато приема предложения за другарство в обществените мрежи от инцидентни дами

 

Повечето дами постоянно не желаят мъжът им да се сприятелява с други, даже и виртуално. Много дами са много завоевателни по природа и незабавно биха стигнали до неправилно умозаключение. Няма да е изненада, в случай че постоянно гледат листата му с другари и разпитват за някоя жена, която не познават и за какво тя е измежду контактите му.  Да бъдем почтени, това към този момент е малко прекомерно. Ако обаче той стартира непрекъснато да разяснява фотосите на някоя друга и да й реагира със сърца и други любовни емотикони, значи евентуално в действителност има мотив за терзание.

Дори и да забележите някой от тези признаци, най-добре е да седнете и да поговорите с колегата си, преди да вдигате скандал. Обяснете му какво ви тревожи и пробвайте дружно да намерите решение на казуса. Може всичко да е просто неразбирателство и да няма мотив да се притеснявате. Ако пък не е по този начин, имате право да знаете какво се случва, по тази причина не си мълчете. При всички случаи, не таете това дълго време вътре в себе си. Колкото повече премълчавате за нещата, които ви тревожат, толкоз по-дълбоко ще ги трупате, ще се измъчвате и най-после в най-неподходящия миг ще избухнете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР