Ревността на кмета на “Люлин” е непонятна. Факт е, че

...
Ревността на кмета на “Люлин” е непонятна. Факт е, че
Коментари Харесай

Васко Тодоров: Ревността на кмета на “Люлин” е непонятна. Факт е, че работи мудно

Ревността на кмета на “Люлин” е неразбираема. Факт е, че работи мудно и регионът е заседнал в проблеми и един от тях е дефицитът тук-там в детските заведения. Безспорно е, че едвам след намесата на опозицията в СОС въпросът с 23-та Детска градина стартира да се взема решение. Това сподели общинският консултант от Българска социалистическа партия Васко Тодоров във връзка изявления на Милко Младенов в обществените мрежи и медиите, в които в детайли изяснява за какво от 2012 година до момента не е направил нужното за възобновяване на постройката като детско заведение, само че бурно отхвърля приносът на представителите на Българска социалистическа партия да има развиване по тематиката. Дори замесва името на заместник-кмета Мирослав Боршош, който заема този пост едвам от месец май тази година.

Тодоров напомни, че през юни 2020 година, като част от самодейността на Българска социалистическа партия в региона „ Да помогнем на децата на „ Люлин “ да станат почтени жители на своя град “, той е отправил запитване към кмета Фандъкова за ориста на 23-та Детска градина. От отговора на столичния кмет не излиза наяве какви са времевите хоризонти за решение на проблема.

„ Защо през годините министри и заместник-министри от неговата партия не са съдействали на районния кмет е вътрешен проблем на ГЕРБ, който могат да обсъдят и проучват до момента в който си почиват от властта “, съобщи общинският консултант от Българска социалистическа партия във връзка обясненията на Младенов за многократни срещи с трима министри на труда и обществената политика и техни зам.-министри с искане за по-бързо освобождение на постройката.

„ А това, че по време на служебното държавно управление има развиване по тематиката, демонстрира, че когато има предпочитание и управнически капацитет може да се даде съответен отговор на всеки подложен въпрос и да се откри решение на доста проблеми “, безапелационен е Васко Тодоров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР