Ревност е мотивът на мъжа, който преби и острига жената,

...
Ревност е мотивът на мъжа, който преби и острига жената,
Коментари Харесай

Остриганата и пребита жена била разведена по улиците на Свищов за назидание

Ревност е претекстът на мъжа, който преби и острига дамата, с която живее на фамилни начала в Свищов. Това изясни на брифинг тази заран наблюдаващият прокурор Силвия Начкова от Районна прокуратура в Свищов.

Оказва се, побоят и подстрижката са осъществени в разнообразни дни. Извършителят е заплашил дамата, че би трябвало да си избере- или да бъде подстригана, или да бъде убита. Така потърпевшата седнала на стола и е била остригана нула номер, обясни наблюдаващият прокурор.

Цинизмът обаче не завършва тук- за наставление дамата е изведена на улицата, с цел да бъде показана в новия си тип. Нараняванията са счетени за лека телесна щета.

До насилието се стига, откакто някогашният другар на дамата набил настоящия. Потърпевшият се ядосал и направил закононарушенията при изискванията на домашно принуждение. Двамата с пострадалата живеели дружно от скоро.

В тази връзка нападателят е привлечен като обвинен за 3 закононарушения. Той е и осъждан - за закононарушения срещу собствеността.

Към този миг не признава виновността си. Мъжът е задържан за 72 часа, като следва прокуратурата да изиска от съда непрекъснат арест по отношение на обвинения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР