Реве, та се къса ММА боецът Георги Валентинов в Сървайвър Въпреки

...
Реве, та се къса ММА боецът Георги Валентинов в Сървайвър
Въпреки
Коментари Харесай

В „Сървайвър“ става напечено: ММА боецът Жоро Валентинов реве, та се къса

Реве, та се къса ММА боецът Георги Валентинов в " Сървайвър "

Въпреки че някогашният избраник на Русата Златка се опитваше по всевъзможни способи да скрие сълзите си, те издайнически се стичаха по лицето ни.

А повода е тривиална, той напуща надпреварата по оцеляване и племето си. Само че нацепеният бабанка мъчно се помирява с очевадното, като се надяваше престоя му в джунглата на Доминикана да бъде по-дълъг.

Само че той бе надвит в следващата борба от двама експерти, като него. Препъни камък се оказа шампионката по кану Станилия, както и някогашния футболист Благой Джизъса.Те бяха отпратени на отшелническия остров, с цел да се изправят след това в двубой един против различен, за оцеляване.

И да се оправят със следното предизвикателство. А то бе да прекарат няколко топки през телена мрежа, само че единствено благодарение на пръстите си.В това упражнение Жоро Валентинов не се оказа на равнище, поради по-тромавата моторика на пръстите на ръката си.

И отпадна от конкуренцията. Това докара сълзи у коравия занаятчия на силовите спортове.

„ В " Сървайвър " прекосих през солидно образование. Играх почтено и с намерено сърце, не предадох никой.  Мъжкар не значи да си войник и да се биеш, а да държиш на думата си. Бяхме скарани с Благой, само че се сдобрихме и оставаме другари “, съобщи разплакания силовак.

Тагове: Сървайвър Благо Джизъса благой георгиев ММА боецът Георги Валентинов Жоро Валентинов Русата Златка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР