Реваншът между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри пропадна официално. Очакваше

...
Реваншът между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри пропадна официално. Очакваше
Коментари Харесай

Официално: Фюри няма да се бие с Уайлдър, Кубрат фаворит за Циганския крал

Реваншът сред Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри пропадна публично. Очакваше се, че подобен ще се състои пред април, само че тази нощ британецът умъртви очакванията с писмо до WBC.

От Световния боксов съвет оповестиха публично, че са получили писмо от " Циганския крал ", че към този момент отсрочва проектите за реванш, само че резервира опцията за провеждането му на по-късна дата. Уайлдър и екипът му са били подготвени да преговарят за втори мач, само че в този момент ще би трябвало да се съобразят с желанието на Фюри.
 Кубрат Пулев може да се изправи против Тайсън Фюри
Самият Тайсън желае да организира идната си борба през лятото, като такова е желанието и на новите му промоутъри от Top Rank, които подписаха договор с телевизионния колос ESPN за излъчването на мачовете на боксьора.

Вариантите за негов противник бяха три, само че един отпадна, откакто Джарел Милър ще се бие с Антъни Джошуа през юни.

Така за Фюри има към този момент четири вероятни противника, като един от тях е съотборникът му в Top Rank Кубрат Пулев. Другите са новозеландецът Джоузеф Паркър, колумбиецът Оскар Ривас и британецът Дилиан Уайт.

До момента договаряния са извършени единствено с Паркър, който е побеждавал друг боксьор от клана Фюри - Хюи, който е братовчед на Тайсън. Това е правил и Кубрат Пулев, като се счита, че един от двамата ще е идващият противник на Циганския крал. Съвсем скоро се чака да стане ясно кой ще се боксира с някогашния Световен първенец. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР