Рецидивисти са причинили телесна повреда на полицай в Лом, съобщиха

...
Рецидивисти са причинили телесна повреда на полицай в Лом, съобщиха
Коментари Харесай

Пагонът не пази! Рецидивисти повлякоха с кола полицай в Лом

Рецидивисти са предизвикали телесна щета на служител на реда в Лом, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Около 1.30 часа през вчерашния ден, в хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност, били хванати група мъже. Те били хванати в миг на кражба на железни профили от индустриална база на цех в крайдунавския град.



При задържането им апашите отказали да изпълнят разпорежданията на униформените и оказали опозиция. Бандитите се качили в лек автомобил и потеглили. Тогава един от чиновниците се опитал да задържи водача през отворения прозорец, само че лидерът не спрял, а го повлякъл с колата. На служителя на реда е породена лека телесна щета. Впоследствие причинителите изоставили колата на към 100 метра от мястото на случая и се отдръпнали пешком през коритото на река Лом.
Служителите на реда почнали да търсят причинителите и скоро те били открити. Оказало се, че това са трима поданици на Лом, двама от които рецидивисти, на 26 година, 35 година и 21 година
Тримата са арестувани с полицейска мярка за 24 часа по Закона на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР