Рецептата е проста: Поставете в тенджера с достатъчно вода една

...
Рецептата е проста: Поставете в тенджера с достатъчно вода една
Коментари Харесай

У Нас Го Ядат Бедняците, Но Холивудските Звезди Полудяха По Тази Вкуснотия!

Рецептата е елементарна: Поставете в тенджера с задоволително вода една по-голяма кост (пилешка или телешка) и оставете да заври. След известно време прибавете моркови и целина, пащърнак и лук. А по-късно прибавете юфка и подправки.

Чиния от тази супичка защищава целия организъм и покачва имунитета.

Увеличава приема на минерали

Домашната чорба от кости е цялостна с хранителни субстанции, които не се съдържат в задоволителна степен в модерните диети. Простата чорба изобилства от минерали като калций, фосфор, магнезий и калий, и то в количества, които тялото ви може елементарно да всмуква.

Д-р Ейми Майерс, експерт автоимунни болести, предлага супата от кости при пациенти, страдащи от синдрома на сензитивните вътрешности.

„ Желатинът от костите защищава и лекува лигавицата на храносмилателния тракт и оказва помощ за храносмилането и усвояването на питателните субстанции. Тези аминокиселини са значими за здрав корем и храносмилане „.

Лекува възпаления

Защо отеклите стави и автоимунни болести са все по-чести? Те постоянно са резултат на инфектиране, породено от стрес и неприятен избор на храна.

„ Супата от кости съдържа хондроитин сулфат и глюкозамин, съединения, които облекчават възпалението, артрита и болките в ставите. Глицин – аминокиселина, която се намира в костите, може да бъде доста успокояваща „, споделя Майерс.

Гарантирано по-добър външен тип

Супата от кости съдържа колаген – протеин, който при готвенето образува желатин. Желатинът от костите способства за здрава кожа, коса и нокти написа zajenata.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР