Ретроградното движение на Юпитер в Стрелец започва на 10 април

...
Ретроградното движение на Юпитер в Стрелец започва на 10 април
Коментари Харесай

От днес Юпитер е ретрограден: Възможностите и надеждите ще са ясно забележими!

Ретроградното придвижване на Юпитер в Стрелец стартира на 10 април и ще продължи до 11 август. През този интервал ние най-вероятно ще се усещаме заредени и рефлексивни. Този ретроград ще съдържа в себе си благоприятни условия за напредък, само че не всички от нас ще постигнат  този напредък елементарно.

Говорейки за света на любовта и романтиката, можем да чакаме голяма болежка на пътя си. Освен това, нашите страсти ще се разгорещяват, а всеки зародил проблем ще се почувства 10 пъти по-интензивно, в сравнение с нормално.

Планетата Юпитер крие в себе си доста противоречиви неща, такива като опция, цел, излишества и оптимизъм.

През този интервал доста хора ще научат много неща за себе си и ще намерят способи да донесат благополучие и наслада на този свят.

Мнозина фактически ще огледат от друг ъгъл живота си и ще се опитат да схванат какво им липсва или какви промени би трябвало да създадат, с цел да могат умствено или физически да реализират задачата си. Тези, които не желаят да работят с такива сили, могат да станат самодоволни и алчни.

Неподвижната звезда, наречена Лезатх, също ще играе значима роля в ретроградния интервал. Това ще докара до доста спорове.

Важно е да имаме това поради, тъй като отчаянието може да обърка живота на доста хора. Броят на случаите ще се усилва.

Тъй като ретроградният интервал ще бъде много дълъг, ще би трябвало да се презареждате вярно при нужда. Не би трябвало да преуморяваме или даже да се преструваме на такива, каквито не сме.

Възможностите и очакванията също ще станат забележими през идващите няколко седмици и в случай че вложим повече старания, ще реализираме доста по-добри резултати.

Не би трябвало да позволяваме дребните неуспехи да разрушат нашите усилия; в случай че създадем всичко допустимо, несъмнено ще забележим позитивни промени!

Превод и акомодация: „ esotericblog “

Научните молебствия на Джоузеф Мърфи: За излекуване, за обич и за сложни обстановки

 

Знаете ли, че Джоузеф Мърфи е писал научни молебствия, които оказват помощ да се извършват стремежи? Молитва за излекуване   Ще възстановя здравето ти и ще изцеля раните ти, е казал…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР