Ретроградната фаза на Марс приключва в понеделник. От 26 юни,

...
Ретроградната фаза на Марс приключва в понеделник. От 26 юни,
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 27 август – 2 септември 2018

Ретроградната фаза на Марс завършва в понеделник. От 26 юни, събитията в любовта, като че ли бяха повече разочароващи. Сега стартира интервал на рестарт на връзките и любовния живот. Ще можем да променим доста неща. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица, представителите на зодия Овен ще се усещат по-сигурни в любовта. Марс, който е ваша ръководеща планета, беше назадничав от 26 юни и този понеделник ще окаже въздействие върху вашия знак. Със събуждането на Марс, ще се раздвижи и любовният ви живот. Макар че нямате дефицит на сантиментални благоприятни условия, като че ли не се възползвате оптимално от тях. Сега може да измененията пътя, по който се движите.

Телец

С половинката ще обсъдите доста неща, свързани с връзките ви, фамилията, само че ще има повече думи, в сравнение с дейности. Има толкоз доста оптимизъм във въздуха, само че не и задоволително предприемане на стъпки.

Може даже да се чувствате по този начин, като че ли вашият сътрудник дава обещание повече, в сравнение с той или тя може да направи. Друга опция е, в случай че неотдавна сте във връзка, евентуално имате проекти да заживеете дружно. Бъдете деликатни, може би прекомерно рано взимате това решение.

Близнаци

Обвързаните представители на зодия Близнаци ще бъдат разчувствани. Възможно е да имате проекти да започнете да водите по-здравословен метод на живот или пък хрумвания за план, бизнес, който да ви донесе и повече доходи. Забавете темпото и не взимайте прибързани решения.

Рак

Възможно е да има сериозен спор сред вас и половинката ви. Залежал въпрос, който вие към този момент не желаете да премълчавате. Ще се отнасяте един към различен като към врагове, а не като към обичан човек. Марс ще бъде основният провинен за неустойчивостта в любовния ви живот. Бъдете деликатни, не правете или не казвайте нещо, за което ще съжалявате на по-късен стадий.

Лъв

Във вторник, Меркурий, който в този момент е в знака ви, ще отстъпи на Юпитер. Това значи, че ще говорите по-свободно за желанията си. Възможно е толкоз доста да желаете да впечатлите някого, че да обещаете повече, в сравнение с може да извършите. А може би ще кажете „ Обичам те “ преждевременно. Така или другояче, помислете два пъти преди да говорите. Думите имат значение.

Дева

Чудесни вести за Девите и по-специално за тези, чийто полов живот не е вървял хармонично в последно време. Марс, владетелят на вашето либидо и всички дейности, ще окаже въздействие върху вашия бранш на романтиката. В резултат на тази галактическа смяна, половото ви “безсилие ” бързо ще се трансформира в полово задоволство, без значение дали неотдавна се намирате във връзка или имате съществени взаимоотношения.

Везни

Най-накрая любовният живот на Везните ще се раздвижи. От 26 юни той беше в застой, поради Марс. Възможно е взаимоотношенията с половинката да са били неудовлетворяващи, да сте се отдалечили един от различен. Тези от вас, които са желали да основат нова връзка, евентуално също са се сблъскали с невъзможността да я осъществят. За благополучие, след понеделник може да очаквате огромни обрати в любовта.

Скорпион

Още при започване на седмицата, с помощта на Марс, представителите на зодията ще почувстват оживление в региона на любовта. Ако скоро с обичания човек сте претърпели разочарования, сексът не е бил приемлив, това ще се промени.

Стрелец

Целият зодиак усети ретроградната фаза на Марс, Стрелците не са изключение. Той оказа въздействие върху вашия бранш на романтиката. Може би остаряла обич е напомнила за себе си или връзката с половинката не е била хармонична. Време е да извършите пречистване на любовния живот и да продължите напред.

Козирог

Време е да се разсъните, уважаеми Козирози. От тази седмица ще може още веднъж да продължите да се движите напред. Това се отнася за вашите цели и упоритости в живота, само че и за вашия сантиментален свят. Ако не ви е достигала храброст да се впуснете в нова любовна връзка или флирт, в този момент ще може да помислите стратегически. Време е вашата тактика да бъде приложена и в любовта, освен в работата.

Водолей

Страст и откровени думи ще стоплят сърцето на Водолеите, тъй като обичаният им човек ще разкрие сърцето си пред тях. Моментите, които ще прекарате дружно, ще ви накарат да осъзнаете, че го обичате повече от всеки път.

Риби

Ако сте необвързани, само че търсите любовта, ваш другар може да желае да ви запознае с някого. Кажете „ Да “, Риби! За някои представители на зодията, които скоро са почнали връзка, може да настъпи любовно отчаяние. Изведнъж нещата стават неуместни сред вас и половинката ви. Слушайте вътрешния си глас. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР