Ретрограден Юпитер е астрологичното събитие, което започна през юли, продължава

...
Ретрограден Юпитер е астрологичното събитие, което започна през юли, продължава
Коментари Харесай

Ретрограден Юпитер 2022 – как ще се отрази на вашата зодия

Ретрограден Юпитер е астрологичното събитие, което стартира през юли, продължава през август, та чак до ноември. То ще осуети проектите на мнозина като провокира напрежение. Между 28 юли и 23 ноември планетата е в знака Овен, преди да премине към Риби. Въпросният пренос е надълбоко персонален и ще води до размишления при доста хора. Едни ще разширят своя светоглед и ще претърпят по този начин наречения вътрешен напредък. Други няма да имат шанс, само че като цяло този назадничав Юпитер ще е по-лек и ще насърчи стремежите на мнозина. Популярната планета се свързва с обилие и разцвет. Тя е благотворна – носи позитивни въздействия. Носи личностно развиване, духовно израстване и търсене на по-дълбок смисъл. Когато е директна, тя дава оптимизъм и направлява хората да изследват нови неща. Но стане ли ретроградна, нещата бързо се трансформират. И те се обръщат към своята психика. Този назадничав Юпитер ще пътува през смелия Овен. Това ще накара някои да виждат прогрес при каузи, почнали преди доста дълго време. Тук става дума и за връзките, както и бизнес делата. Но въпреки всичко силата на ретроградния ход не трябва да се подценява. Тя ще се усеща най-малко до края на ноември, което си е много като време. Ретрограден Юпитер 2022 – какво да очаквате съгласно вашата зодия? Овен (21 март – 19 април)
По време на противоположното придвижване на Юпитер, Овните ще усещат позитивни трептения. Небесното тяло ще ги накара да се погрижат за себе си. Те ще чакат големи разкрития, що се отнася до тяхното персонално развиване. Добре е да отделят време, с цел да обмислят целите и теглят чертата за това какво са постигнали досега. Телец (20 април – 20 май)
Ретроградният Юпитер ще задейства подсъзнателните потребности и стремежи на Телците. Те ще се опитат да разширят границите, които постоянно слагат и да видят, че имат благоприятни условия, за които не допускат. Все отново е добре да забавят темпото малко преди Юпитер да навлезе в Риби. Подкрепата на близките ще им дава сили да вървят напред. Време е да се извърнат към духовното, което също ще ги води, сочи хороскопът на астролозите. Близнаци (21 май – 20 юни)
Тук ретроградността ще усъвършенства обществения живот на Близнаците. На тях хорското мнение им въздейства мощно. Ето за какво Юпитер ги моли да се отърсят от тези, които ги дърпат надолу. Транзитът през техния единадесети дом ще ги накара да ценят повече своите другари – същинските. Август ще е претрупан и занимателен, само че последната част на ретроградния интервал на Юпитер ще ги накара да се съсредоточат върху работата. И да помислят какво да трансформират, с цел да са сполучливи. Рак (21 юни – 22 юли)
С интензивността на сезона на Рака, който е зад нас, ще се усеща остатъчна потиснатост. Но представителите на знака не трябва да се тревожат. Те ще си отпочинат от проблемите, единствено в случай че се концентрират върху работата. Това значи и да погледнат обратно и да си видят грешките. Не го ли създадат, не ги чака работливост до 23 ноември. Сега е моментът да конкретизират какво желаят в професионален проект. Лъв (23 юли – 22 август)
Яж, моли се и бит е ситуацията при Лъвовете. При тях силата на назадничав Юпитер им носи жадност за духовно развиване. Те ще бъдат въодушевени за провокации. Когато планетата се реалокира в Риби през октомври, те ще се отърват от отрицателната сила, която ги преследва. Преходът на планетата през Овен кара хората под знака да търсят нови хоризонти. Ретроградният ход минава и през дома им на пътуването. Трябва да се водят по сърцето си, в случай че желаят да тръгнат в вярната посока. Дева (23 август – 22 септември)
Девите би трябвало да се освободят от всичко, което досега им е носило горест и ги е държало в прочут застой – дали в любовта или в проектите им към триумфа. За тях ретроградният Юпитер ще е един натоварен интервал на размисъл. И околните им са тези, в които ще открият разтуха. Планетата ще премине към осмия им дом – на трансформацията. Тя им е изключително нужна сега и имат време до края на ноември, с цел да я осъществят. Вярват или не – тя е за хубаво! Везни (23 септември – 22 октомври)
Юпитер обикаля към техния дом на партньорствата, любовта и изневерите. Добре е Везните да разчитат на партньорствата си или да са сигурни в динамичността на връзката. В нея несъмнено ще им върви. Но ретроградният интервал ще им напомни, че не може единствено със занимания и игри, а би трябвало и по-сериозно обмисляне на бъдещи проекти, изключително в случай че става дума за разноски, които касаят двойката. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
До момента Скорпионите са създали големи промени. И нямат потребност от нови, тъй като ги чакат разочарования. Юпитер ще ги насочи към тяхното вътрешно излекуване, напомняйки им, че има поддръжката и грижите от близките. Планетата ще им даде нова вяра и оптимизъм, само че те не трябва да бързат с новите проекти. Те би трябвало да си подсигуряват, че Юпитер няма да ги извади отвън надзор. Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Ретроградният Юпитер ще направи Стрелците по-чувствителни от нормалното. Транзитът ги кара да изпитват благодарност и да създадат преоценка на персоналния живот. В началото на интервала ще се усещат по-смели, ще флиртуват и няма да мислят за дейностите си. Но към края на октомври те ще станат по-съмняващи се и ще търсят истината. Що се отнася до сигурността, би трябвало по-често да се вслушват в себе си, а не първо в другите. Козирог (22 декември – 19 януари)
Представителите на знака ще се върнат към корените си. Те ще мислят повече за своя дом и фамилията. Докато до момента са били единаци, в този момент ще имат потребност повече от околните. И ще отделят повече време за тях, в сравнение с за работата, която слагат преди всичко. Ще се извърнат към планове, които им носят остарели страсти и до момента са ги оставили на трупчета. Водолей (20 януари – 18 февруари)
Водолеите са от въздушните знаци и постоянно витаят в облаците. Но когато Юпитер забавя своя ход, те ще се насочат към материалното – за положително или зло. Липса на пари или нещо друго, ще ги накара да подобрят своите информационни умения и себеизразяване. И ще ги запознае с нови хора. От друга страна ще им напомни, че имат незавършени задължения и хубави книги, за които все нямат време. Риби (19 февруари – 20 март)
Рибите би трябвало по-скоро да стъпят крепко на земята и да спрат да се вглъбяват в драмите в живота. Ако съумеят да намерят равновесие сред вътрешни потребности и материализъм, ще се почувстват по-добре. Ако стартират да управляват доходи и разноски, ще научат скъп урок и ще схванат, че с изключение на материалните неща, има хора, на които им пука за тях. Източник: Tialoto.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР