Ресторантьорският бизнес – един от най-засегнатите от пандемията, ще се

...
Ресторантьорският бизнес – един от най-засегнатите от пандемията, ще се
Коментари Харесай

Иновации спасяват ресторантьорския бизнес

Ресторантьорският бизнес – един от най-засегнатите от пандемията, ще се стабилизира, въвеждайки нови подходи след разхлабването на въведените поради COVID-19 карантинни ограничения.

Вечеря в ресторант, на която всеки гост е под капак може и да звучи футуристично, само че пък е късмет за някои заведения за хранене да отворят порти още веднъж, написа „ Асошиейтед Прес “.

Прототипът на пластмасовите щитове, познати още като “Plex’eat ”, виси от тавана и наподобява на огромен транспарантен абажур. Идеята е на дизайнера Кристоф Жернигон. Хрумнала му след като посетил магазин в Банкок и забелязал три обособени, сходни на куполи ограждения със столове, където хората седели и слушали музика. Днес към този момент има над 200 поръчки от целия свят, в това число Франция, Съединени американски щати и Япония.

В ресторант H. A. N. D. в Париж този способ към този момент се тества. Според шефа Матьо Манцони щитовете са „ хубави, по-поетични “ решения за тези представители на бизнеса, които се притесняват, че обществената отдалеченост ще редуцира потенциала им с над 50%.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР