Ресторантът 4 you в Слънчев бряг, в който преди година

...
Ресторантът 4 you в Слънчев бряг, в който преди година
Коментари Харесай

Събарят на части ресторанта, в който стреляха по Митьо Очите, собственикът обвинява общината в произвол

Ресторантът " 4 you " в Слънчев бряг, в който преди година стреляха по Митьо Очите, се събаря на части.  " На 26 май Община Несебър издаде заповед за срутване на ресторанта. Първото срутване се извърши на 29 май. Вчера, месец след първото срутване, получих втора заповед за срутване, с цел да си довършат активността. Ние не оспорваме, че има противозаконна сграда, само че сме срещу метода, по който става събарянето – на две елементи с месец разстояние посред им”, съобщи пред Нова телевизия Данаил Петков, притежателят на заведението.

Със заповед на кмета на Община Несебър в понеделник стартира разрушаването на покривната структура над лятната градина. Причината за решението е, че градежът е противозаконен и е построен отвън разрешителните. Припомняме, че тази година в хотела зад заведението избухна пожар. Беше опожарена и част от лятната градина на заведението.

По думите му събарянето на обекта се правил по преднамерен метод. „ Подкрепям политиката на общината за битка с противозаконното строителство. Но дано, когато има закон, той да важи за всички. Защото прилежащото заведение също получи заповед за срутване, само че в документа написа, че дейностите ще бъдат осъществени през есента”, добави притежателят на ресторанта Данаил Петков.

И пресметна: най-вероятно ще събарят в продължение на два – три дни. Но всичко зависи от екипа, който ще пристигна да работи на обекта.

Проблемът съгласно него обаче бил в това, че събарянето се прави в разгара на сезона и това отблъсква клиентите на заведението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР