Рестартирахме преговорите. Кирил Петков и Асен Василев се съгласиха с

...
Рестартирахме преговорите. Кирил Петков и Асен Василев се съгласиха с
Коментари Харесай

Диалогът бил важен, макар не всичко да било по мед и масло, твърдят БСП

„ Рестартирахме договарянията. Кирил Петков и Асен Василев се съгласиха с нашите забележки, че има нарушена връзка. Работи се за възстановяване на връзката сред съдружните сътрудници и решенията да не се вземат еднолично. Мисля, че в тази посока ще реализираме триумф. “ Това сподели пред БНР Филип Попов, зам.-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия.

По думите му в държавното управление и обединението е била нарушена връзката и това си е проличало в проблема с съветските дипломати.

„ Коалицията е комплицирана, няма по какъв начин всичко да върви без спънки “, уточни той.

Попов зави, че Българска социалистическа партия ясно заявявала, когато няма единодушие по дадени политики в обединението.

„ Един от проблемите на обединението е, че няма съответна стратегия. Затова от понеделник стартират работни групи, които да запишат съответна стратегия във всяка сфера с времеви небосвод и ясни законодателни начинания “, уточни той.

Той оцени като „ градивна “ вчерашната среща с Политическа партия и добави, че не са били коментирани има на хора или ресори, само че въпреки всичко акцентира, че в министерствата на земеделието, на стопанската система, на туризма, на труда и обществената политика са се справили „ извънредно добре “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР