Респ. Джеймс Комър (R-KY) се опита да се дистанцира от

...
Респ. Джеймс Комър (R-KY) се опита да се дистанцира от
Коментари Харесай

Джеймс Комър се опитва да хвърли ФБР под автобуса след ареста на информатора

Респ. Джеймс Комър (R-KY) се опита да се дистанцира от ФБР във вторник сутринта, като сподели на Мария Бартиромо от Fox, че всеки случай, който е имал с организацията, е бил „ недоверчив “.

Коментарите му пристигнаха, откакто приписа ФБР в продължение на месеци дава „ основни доказателства “ в настояването си за импийчмънт на президента Джо Байдън.

„ Всичко, което съм имал да върша с ФБР, беше доста съмнително по време на това следствие “, каза ръководителят на Комитета за контрол Бартиромо във вторник заран с Мария Бартиромо. „ Нивото на доверие, което имам във ФБР, е нула, Мария. Ние следваме парите. [Александър] Смирнов в никакъв случай не е бил основна част от това следствие “, сподели той, имайки поради информатора, който неотдавна беше упрекнат в неистина за покупко-продажбите на Байдън в Украйна.

Последните забележки на Комър опонират на това, което личната му комисия дефинира като меморандум, възложен от Смирнов на ФБР, който съдържа погрешно изказване, че Байдън е взел участие в сх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР