Решихме да покажем, че спираме да играем на теория на

...
Решихме да покажем, че спираме да играем на теория на
Коментари Харесай

Петков прехвърли топката Рашков към Николай Денков, Радев реагирал емоционално с шарлатани

" Решихме да покажем, че стопираме да играем на доктрина на вероятностите, а да вършим оптимално най-хубавото. Затова преценихме, че би трябвало да излъчим претендент за министър председател. Акад. Денков направи това, което трябваше да се случи преди 60 дни - да събере всички на една маса. Много е неприятно да нямаш поддръжка и ние го видяхме преди да паднем от власт поради липса на поддръжка в предходния парламент. Същевременно тогава осигурихме на 4100 фамилии датчици за деца с диабет. Призовавам всички да се обърнем към дейности. Акад. Денков сподели да се насочим към нещата, които ни сплотяват ". Това съобщи пред БТВ съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. 

" Към този миг в идващия проектокабинет е ясно единствено името на акад. Николай Денков. Ще търсим с изключение на специалисти, и политически лица. Г-н Божанов да вземем за пример в това отношение е съвършен. Аз персонално не познавам по-добър финансист, който да има опит при ръководството на средствата в страната от Асен Василев. Атрактивно е да се приказва за имена, само че за нас е по-важно какво да вземем за пример вършим с антикорупционния закон, сподели още Петков. Той разяснява и въпроса за Бойко Рашков и дали има място в ръководството: " Акад. Денков е на международно равнище. Той е индивидът, който ще номинира и няма да спускаме имена ". 

" Ако мотивацията на Българска социалистическа партия за хартиената бюлетина е, че има хора, които не могат да гласоподават, нищо не може да ги спре да се съгласят, че машините се трансформират в принтери. Те могат да създадат стъпка обратно. Очаквам да се върнем към разсъдъка. Нека от Българска социалистическа партия да си запазят своята теза, само че да махнем всички ужасии отпреди ", добави Петков. 

Той разяснява и реакцията на президента Румен Радев, който назова политиците от Политическа партия " шмекерия ". " Може би не сме най-хубавите политици, тъй като споделяме, което виждаме. Напрежението набъбна, когато видяхме, че се връщат фрагменти на ГЕРБ. Президентът очевидно не обича рецензия и имаше прочувствена реакция. Служебният министър Атанас Пеканов да вземем за пример се изрича с положителни думи за кандидатурата ни на акад. Денков. Ако забележим, че се вършат демонстрации на политически диалози, няма смисъл Радев да бави връчването на втория мандат ", сподели още съпредседателят на Политическа партия. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР