Реших се на това, защото софийските структури посочиха моето име

...
Реших се на това, защото софийските структури посочиха моето име
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: За кандидат-кмет ме номинираха софийските структури на ИТН

„ Реших се на това, тъй като софийските структури показаха моето име и ме предложиха “. Така Ивайло Вълчев, зам.-председател на „ ИТН “ (ИТН) отговори на въпроса в изявление за предаването „ 120 минути “ за какво се е кандидатирал за кмет на София.

Той акцентира, че концепцията е хората да знаят, че имат опция

Има Такъв Народ за първи път се явява на локални избори, откакто пет пъти се яви на парламентарни, подсети зам.-председателят на партията.

„ Ние няма какво да загубим, можем единствено да спечелим и могат единствено да завоюват хората, които ще ни се доверят. За нас явяването на избори не е самоцел, с цел да се покажем, че ни има и да хванем някъде 1-2 места. Там, където сме решили, сме издигнали претенденти за кметове, другаде нашите хора вземат участие в цивилен придвижвания и локални обединения с единствената цел да бъдем потребни, да дадем опция “, разяснява Вълчев.

„ Решението няма по какъв начин да бъде взето елементарно. Взел съм го изцяло умишлено, персонално аз и след време, което желаех да ми бъде отредено “, сподели той

Относно огромните проблеми на София той сподели, че за него е значимо Столичната община не просто да раздава активите си, а да ги ръководи, с цел да ѝ носят доходи и тя да ги влага.

Вълчев има концепция за създаване на детски градини под формата на преместваеми обекти в периферията на парковете.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР