Реших да запиша видео от предаваното на живото стриймване, защото

...
Реших да запиша видео от предаваното на живото стриймване, защото
Коментари Харесай

Мъжът, разпространил унизителния клип: Емили, Чеченеца и Куката са имали ясна цел да си търсят жертва

Реших да запиша видео от излъченото на живото стриймване, тъй като ми преля чашата от това, което видях, защото все по-млади хора и деца, в това число и медии и малките екрани демонстрират и разпространяват тези трима " инфлуенсъри “. Това сподели Милен Стаматов в предаването " България, Европа и светът на фокус “ на Радио " Фокус “ , който пръв наблюдава случая с унизителното видеото с юноша със специфични просветителни потребности, и му даде публичност.

" Те са на всички места, главното развлечение на българина станаха Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката. Исках да покажа на хората с какво ги " забавляват “. “   

Милен Стаматов описа за сложния диалог, е имал със фамилията на младежа. " Първият диалог беше може би половин час, в който си казахме не повече от 3-4 фрази. От това излиза наяве какъв брой сложен е подобен диалог и по какъв начин протича “.  

Според него, тримата подбудители са отишли с ясната цел да създадат сходен видеоматериал и да си търсят жертва. Колега на унизеното момче им е оказал помощ и ги е свързал с младежа от видеото.  

" Виновни са освен тези, които са записали видеото, само че са отговорни и хората, които подминаваха цялата обстановка “, сподели още Милен Стаматов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР