Решението за възрастните е преизчисляване на всички пенсии. Това пише

...
Решението за възрастните е преизчисляване на всички пенсии. Това пише
Коментари Харесай

Нинова: Решението за възрастните е преизчисляване на всички пенсии

Решението за възрастните е преизчисляване на всички пенсии. Това написа в профила си в обществената мрежа Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя разяснява тематиката поради думите на премиера Бойко Борисов, че и през септември за пенсионерите.
" Къде са 2 млрд от сребърния фонд? 50 лева за пенионерите е насмешка с труда им. Истинското решение на въпроса с ниските приходи на възрастните хора е преизчисляване на всички пенсии с нов коефициент на средноосигурителния приход.
 Официално: Кабинетът отпуска 50 лв. за всички пенсионери през август Официално: Кабинетът отпуска 50 лв. за всички пенсионери през август
2 120 867 пенсионери ще получат добавка от 50 лева към пенсиите си за месец август. Допълнителната сума ще се изплаща на всички пенсионе...
Сега ръководещите ще кажат, че няма пари. Има. Българска социалистическа партия се погрижи за това преди години, когато създадохме Сребърния фонд. В него би трябвало да има над 2 милиарда лв.. Той беше основан с една цел - средствата да се употребяват за нарастване на пенсиите.
Питам ръководещите - къде са парите от Сребърния фонд? И тях ли похарчихте? Ако не сте, за какво не се употребяват за преизчисляване на пенсиите и гарантиране по-добри старини на пенсионерите? ", написа Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР