Решението не е еднозначно, тежко е и дебатите в партията

...
Решението не е еднозначно, тежко е и дебатите в партията
Коментари Харесай

Марешки: Ще се върнем в парламента, когато се върне дебатът за важните неща

Решението не е еднопосочно, тежко е и дебатите в партията не престават. Но до момента в който обществото се тресе, раздирано от ниски приходи, липса на положително обучение, опазване на здравето и сигурност, нас през последните месеци ни заливат с дребнотемието кой от висшите водачи на политическите измамници от дребната коалиция ще води тяхната листа. И ние, с този наш ход, желаеме да върнем диалозите за значимите неща в обществото, за решение на проблемите на хората и повишение стандарта на живот на българския жители. Това съобщи водачът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки във връзка решението парламентарната група да напусне пленарната зала,.

"За да върнем дебата за значимите неща, от ВОЛЯ ще предизвикваме парламентарни съвещания с другите партии. Първо би трябвало да се направи разбор на двете години от ръководството: кои обещания са изпълнени и да се наложат бързи темпове, с които другите да бъдат изпълнени. В взаимозависимост от развиването на диалозите с останалите обединения, ВОЛЯ ще реши по какъв начин да работи оттук насетне ", разгласи Марешки пред Нова телевизия.

"Ние сме безспорни рекетьори за това, че Народното събрание и държавното управление би трябвало да стартират да работят по програмата си ", сподели още водачът на ВОЛЯ и акцентира, че към момента представителите на групировката не са разговаряли с сътрудниците си от нито една друга парламентарно показана партия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР