Решението на сложен проблем ще се появи, когато най-малко очаквате.Карта

...
Решението на сложен проблем ще се появи, когато най-малко очаквате.Карта
Коментари Харесай

Карта Таро за седмицата: Какво ви очаква от 27 ноември до 3 декември

Решението на комплициран проблем ще се появи, когато минимум очаквате.

Карта Таро на седмицата от 27 ноември до 3 декември – Шестица мечове

През тази седмица можете да очаквате решение на конфузна обстановка, която ви е безпокояла напоследък. Не се тревожете, ще се откри излаз и това ще бъде най-хубавата вест, която ще получите през седмицата. А даже и да не съумеете изцяло да разрешите казуса, най-разумното решение за вас сега би било да се дистанцирате от обстановката.

В класическата Таро колода, на Шестица мечове са изобразени майка и дете в лодка, ръководена от лодкар. Тази карта се появява, с цел да ви подсети, че е належащо да отидете на други житейски „ крайбрежия “. Дори в случай че новата посока не ви вдъхва доверие в началото, не се тормозете, това възприятие е обикновено. Важно е да знаете обаче, че придвижването в тази посока ще ви донесе успокоение и сигурност.

В близко бъдеще са вероятни промени в работен проект. Дейностите, които ви стават все по-трудни за осъществяване, ще бъдат сменени от по-успешни такива, а пред вас ще се появят повече благоприятни условия и ще имате повече независимост на действието. Като всяка смяна и тази ще наподобява сложна първоначално, само че в процеса на работа ще видите, че предприемането на тази решителна стъпка е било във ваша изгода и е станало вашият пробив в професионален аспект.

През тази седмица не трябва да се изненадвате в случай че настъпят и промени в персоналния ви живот. Ваше ненадейно тръгване, или физическа отдалеченост сред вас и колегата ви в действителност ще съживят връзките ви. А в случай че обстановката е доста по-крайна и даже става въпрос за бракоразвод, тогава картата ви поучава да се свържете с мъж, който ще ви помогне с преместването. Кой знае до каква степен може да ви води следователно това пътешестване до нови житейски „ крайбрежия “?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР