Решението на Международния наказателен съд (МНС) да издаде заповед за

...
Решението на Международния наказателен съд (МНС) да издаде заповед за
Коментари Харесай

Гардиън: Решението на МНС да издаде заповед за арест на Путин се нуждае от подкрепа

Решението на Международния углавен съд (МНС) да издаде заповед за арест на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се нуждае от поддръжка, написа в публицистичен материал английският в. " Гардиън ".

Доста евентуално е Путин в никакъв случай да не понесе отговорност за закононарушенията. Самата опция това да стане обаче, в прочут смисъл закупи по-конкретни контури, откакто предходната седмица Международният углавен съд издаде заповед за ареста му, основаваща се на обвинявания в депортирането на деца от Украйна в Русия.

Убедителните доказателства за депортирането на хиляди деца, които биват давани за осиновяване или изпращани в " лагери за превъзпитание ", са шокиращи. Това обаче е единствено един от многото ужаси, които Путин предизвиква на Украйна. Засилват се и апелите съветският президент да бъде преследван поради самото навлизане, като за тази цел е нужно основаването на специфичен арбитражен съд, защото Международният углавен съд не се занимава с гонене на закононарушението " експанзия ".

Подобни апели се насочат частично тъй като нормално е мъчно, в случай че не и невероятно, проверяващите военни закононарушения да потвърдят, че политическите ръководители са дали позволения за осъществяването на закононарушения по време на война. Връзката сред Путин и случаите на депортиране на деца обаче, може да бъде ясно потвърдена. Миналия месец съветският омбудсман по правата на децата Мария Лвова-Белова, за чийто арест също бе издадена заповед от МНС, се появи по малкия екран и благодари на президента за това, че е " осиновила " 15-годишно момче от Мариупол. Това е началото на делото против Путин, само че не обезателно и краят му, акцентира английското издание, представено от Българска телеграфна агенция.

Засега заповедта за арест е по-скоро мотив за неспокойствие за Путин, в сравнение с действителна опасност или спънка за него. Русия не е страна по Римския статут, по силата на който е основан МНС, и не признава неговата пълномощия. Заповедта обаче може да повлияе на опциите на Путин да пътува, защото на доктрина страните, които признават юрисдикцията на МНС, могат да го арестуват, в случай че той стъпи на тяхна територия. Освен това, в случай че Путин падне от власт, правораздаването може да го застигне, както застигна Слободан Милошевич, написа " Гардиън ". 

МНС обаче не може да успее самичък. Той се нуждае от поддръжка, която да не се лимитира единствено до по-голямото му финансиране. Съдът разполага с 40 проверяващи в Украйна.

Твърди се обаче, че държавното управление на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в блокира съдействието с МНС по Русия, защото се притеснява, че може да бъде основан казус, който в бъдеще да бъде употребен при преследването на американци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР