Решаващ вот за Сенат и Камара на представителите в САЩ.

...
Решаващ вот за Сенат и Камара на представителите в САЩ.
Коментари Харесай

Деси от Каспичан, която иска да стане сенатор, вече не говори български език

Решаващ избор за Сенат и Камара на представителите в Съединени американски щати. Междинните избори ще дефинират кой ще има болшинство и в двете камари на Конгреса. Ако републиканците завоюват, това ще бъде неприятна вест за президента Джо Байдън. Може да се промени и политиката към Украйна.

Сред претендентите за Сената е българка, осиновена в Съединени американски щати преди доста години, съобщава NOVA.

Историята на Деси Андерсън стартира от сиропиталище в Каспичан. Тя отива в Съединени американски щати откакто е осиновена на 8-годишна възраст.

" Годините ми в сиропиталището не бяха лесни. Помня, че когато бях на 5 не ми даваха да отивам на учебно заведение, тъй като съм ромка ", споделя Деси, която към този момент не приказва български език.

Тя сподели, че откакто пристигнала в Съединени американски щати ходенето на учебно заведение се трансформирало в обичаното ѝ нещо.

Деси има наследник, кръстен Вано, с цел да носи в себе си българките корени.

" За мен и брачна половинка ми беше значимо да му дадем това завещание ", споделя Деси Андерсън, която живее в Спрингфийлд, Илинойс.

Тя се дефинира като новото лице на Републиканската партия.

" Единствената причина да се кандидатирам е, тъй като ми писна от политиката на демократите и моят бизнес беше обиден от нея ", споделя Деси Андерсън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР