Решаващ вот за Сенат и Камара на представителите в САЩ.

...
Решаващ вот за Сенат и Камара на представителите в САЩ.
Коментари Харесай

От Каспичан до Илинойс: Осиновена в САЩ българка се кандидатира за сенатор

Решаващ избор за Сенат и Камара на представителите в Съединени американски щати . Така наречените избори в средата на мандата ще дефинират кой ще има болшинство и в двете камари на Конгреса.

Ако републиканците завоюват, това ще бъде неприятна вест за президента Джо Байдън. Може да се промени и политиката към Украйна.

Сред претендентите за Сената е българка , осиновена в Съединени американски щати преди доста години, споделя.

Историята на Деси Андерсън стартира от сиропиталище в Каспичан . Тя идва в съединените щати когато е единствено на 8 годинки. " Годините ми в сиропиталището не бяха лесни. Помня, че когато бях на 5 не ми даваха да отивам на учебно заведение, тъй като съм ромка ", спомня си Деси, която през днешния ден не приказва български език. Затова когато пристигнала в Съединени американски щати ходенето на учебно заведение се трансформирало в обичаното й занятие.



Българката е майка на малко момченце, което е кръстено Вано , с цел да носи в себе си корените й от родината. " За мен и брачна половинка ми беше значимо да му дадем това завещание ", споделя тя.

Днес Деси се дефинира като новото свежо лице на Републиканската партия . Може да разгледате и нейния формален уебсайт за предизборната акция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР