Репутатор. Нанси Мейс често говореше за сексуалния си живот пред

...
Репутатор. Нанси Мейс често говореше за сексуалния си живот пред
Коментари Харесай

Конгресменът Нанси Мейс се разделя с годеника си, „често“ обсъждаше сексуалния си живот в офиса: доклад

Репутатор. Нанси Мейс постоянно говореше за половия си живот пред младши чиновници в офиса си в Капитолия, до момента в който излизаше с към този момент някогашния си избраник, съгласно отчет.

„ Тя постоянно правеше полови препратки в офиса и обсъждаше неща, които не бяха подобаващи в работна среда “, сподели някогашен старши чиновник на Републиканската партия в Южна Каролина пред Daily Mail.

Ако Мейс подлагаше чиновниците си на разкази за лудориите в спалнята й, 46-годишната конгресменка можеше да бъде изправена пред следствие от Комисията по нравственос на Камарата на представителите, в случай че някой от нейните помощници подаде тъжба до комисията.

Тя към този момент е въвлечена в комплициран правосъден спор с някогашния си - предприемачът от Чарлстън Патрик Брайънт - за чифт домове за няколко милиона $, които някогашната двойка е закупила дружно, съгласно изданието.

Съобщава се, че Мейс се е разделила с Брайънт, която е задала въпроса през май 2022 година, тъй като го е намерила в приложение за запознанства.

Брайънт сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР