Републиканското мнозинство в Камарата на представителите на конгреса на САЩ,

...
Републиканското мнозинство в Камарата на представителите на конгреса на САЩ,
Коментари Харесай

Републиканците в американския Конгрес готвят разследване на бизнес дейности на Джо и Хънтър Байдън

Републиканското болшинство в Камарата на представителите на конгреса на Съединени американски щати, което ще стартира активността си през януари 2023 година, възнамерява да инициира следствие на бизнес активността на президента Джо Байдън и неговия наследник Хънтър Байдън. Това разгласи старши членът на Надзорната комисия на Камарата на представителите от Републиканската партия Джеймс Комър, представен от.
 
" Хънтър и други членове на семейство Байдън имат навика да търгуват с достъпа си до високите етажи на властта за лично обогатяване. Американският народ заслужава да знае дали връзките на президента с бизнес покупко-продажби са се случвали за сметка на американските ползи и съставляват ли те опасност за националната сигурност ", съобщи Комър. 
 
Той посочи, че следствието на Камарата на представителите ще се занимае с това бил ли е Джо Байдън " директно причастен към бизнес покупко-продажбите на Хънтър Байдън ". 
 
Според информацията, на която се базират републиканските конгресмени, Байдън-младши се е възползвал от политичекото въздействие на своя татко, за лична полза. През 2019 година той влиза в Съвета на шефовете на украинската газова компания Burisma, а капиталовата компания, на която е съучредител, е помогнала на китайска компания да купи през 2016 година кобалтова шахта в Конго. 
 
Припомняме, че Хънтър Байдън към този момент попада във федерално следствие за нелегално замогване. 
 
Освен това, Републиканската партия евентуално ще инициира следствие на дейностите на администрацията на Байдън по време на пандемията от Ковид, неуспехът с изтеглянето от Афганистан, битката с инфлацията, като не се изключва и опцията за пускане на процедура по импийчмънт. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР