Републиканският шампион по лека атлетика Иван Булкин прегази конкуренцията от

...
Републиканският шампион по лека атлетика Иван Булкин прегази конкуренцията от
Коментари Харесай

Пловдивчанин се окичи с титлата Мистър Вселена

 Републиканският първенец по лека атлетика Иван Булкин прегази конкуренцията от няколко страни по целия свят и завоюва.

" Призът " Super Model Universe 2020 " тази година е за България! Искам да благодаря на всички вас, близки, другари и познати, които ме подкрепихте и стискахте палци за мен от самото начало. За мен значи доста! Нямаше да съумея без вас! Бъдете здрави, щастливи, смирени и обичани! ", бяха първите думи на щастливия Иван, който е притежател и на купата " Мистър Пловдив 2019 ".

26-годишният мъж бе българският представител в международния конкурс за мъжка хубост, която за първи път в историята се организира напълно онлайн.

Иван е студент в Пловдивския университет със компетентност " Спорт и възобновяване ". Той тренира професионално лека атлетика от 12 години и е нееднократен държавен първенец в спринтовите дисциплини. През 2016 година е определен за най-красив спортист на България в състезанието " Мистър БГ атлетика ", а в края на 2019 година завоюва и оценката " Мистър Пловдив ".

" В журито на конкуренцията имаше човек, който е част от българските уредници на състезанието " Мистър Вселена ". Харесали са ме и след това се свързаха с мен. Още тогава заявих, че желая да вземам участие в международния конкурс. Готвих се за тръгване в Малайзия, където трябваше да се състои конкуренцията, само че обстановката направи провеждането му онлайн ", показа още пред " " мускулестият пловдивчанин.

Половината от общата оценка се образува от онлайн гласоподаване по целия свят, а останалата част от оценките на жури от разнообразни страни. Преди това журито организира видеоразговори с всеки кандидат. Разговорът на британски език с членовете на комисията била лесна задача за Иван, защото знае съвършено езика на Шекспир.

Булкин работи в отдел " Износ " в известна пловдивска компания и уговорките му са свързани с задгранични клиенти. Голямата премия е двуседмичен престой в Малайзия, през което време Иван ще участва на голям брой състезания и мероприятия като победител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР