Ръководството на Български пощи“ подписа нов Колективен трудов договор за

...
Ръководството на Български пощи“ подписа нов Колективен трудов договор за
Коментари Харесай

Ръководството и синдикатите на Български пощи подписаха нов Колективен трудов договор

Ръководството на " Български пощи “ подписа нов Колективен трудов контракт за интервала юни 2024 година – юни 2026 година със Синдикална федерация на известията към КНСБ, Федерацията на известията " Подкрепа “ и Демократичния профсъюз на известията.

Запазват се значимите за чиновниците обществени придобивки, като ваучери за храна, ресурсно застраховане за здравословни и безвредни условия на труд, образование, повишение на квалификацията и професионалното развиване на личния състав. Средствата за обществени разноски и техният размер ще се договарят всяка година в Съвета за обществено партньорство.

" Конструктивните договарянията бяха извършени в къси периоди в дух на диалогичност и взаимно съгласие “ – разяснява Главният изпълнителен шеф на " Български пощи “ Цветилия Стоилкова при подписването на КТД.

Ръководството на " Български пощи “ е уверено, че чиновниците във компанията заслужават почтено възнаграждение, защото от всеки един от тях зависи просперитета на сдружението.

Актуализация на възнагражденията на чиновниците ще се разисква и ще бъде съобразена с финансовото положение на компанията. Общо е мнението, че по-справедливият растеж на заплатите е привързан с генерирането на облага. Именно в тази посока ще работи новото управление на сдружението взаимно със Съвета за обществено партньорство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР