Републиканските сенатори в Съединените щати трябва да се засрамят, че

...
Републиканските сенатори в Съединените щати трябва да се засрамят, че
Коментари Харесай

Туск скастри републиканците в САЩ за Украйна: Засрамете се, Рейгън се върти в гроба

Републиканските сенатори в Съединените щати би трябвало да се засрамят, че са на стойност 60 милиарда $. Това съобщи полският министър председател Доналд Туск, представен от " Ройтерс ".

По негови думи някогашният американски президент Роналд Рейгън ще се " обърне в гроба ".

Вчера републиканците в Сената на Съединени американски щати отхвърлиха двупартийното изпитание за чието преговаряне лиши месеци, само че обявиха, че към момента могат да одобрят помощни пакети за Украйна и Израел, които бяха обвързани в съглашението.

" Скъпи републикански сенатори на Америка. Роналд Рейгън, който оказа помощ на милиони от нас да си върнем свободата и независимостта, несъмнено се върти в гроба си през днешния ден ", написа Туск в обществената мрежа X. " Засрамете се ".

Полша е един от най-верните съдружници на Украйна , откогато Русия нахлу в страната през 2022 година
 Помощта за Украйна върви към неуспех в Сената
Помощта за Украйна върви към неуспех в Сената

Републиканците не са склонни да дадат победа на Байдън по въпросите за миграцията

Републиканецът Роналд Рейгън беше 40-ият президент на Съединените щати в интервала сред 1981 и 1989 година Той беше прочут с твърдата си позиция против Съветския съюз , именуван от него " империята на злото ".

В продължение на месеци американските републиканци упорстваха, че всяка спомагателна помощ на Съединени американски щати за Украйна и Израел би трябвало да е ориентирана и към огромния брой мигранти, идващи на границата сред Съединени американски щати и Мексико - главен проблем на гласоподавателите.

- несъмнено любимецът за претендент на републиканците за президент, съобщи, че ще изиска от европейските съдружници да възстановят на Съединени американски щати муниции на стойност към 200 милиарда $, изпратени на Украйна.

Това породи опасения, че финансирането на Съединени американски щати за Киев във войната против Русия ще спре изцяло при вероятно ново ръководство на Тръмп.
 The Hill: Конгресът на Съединени американски щати може да раздели помощта за Украйна от въпроса с границите
The Hill: Конгресът на Съединени американски щати може да раздели помощта за Украйна от въпроса с границите

Това декларирал Майк Джонсън по време на диалог с европейски парламентаристи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР