Репресиите на служебния МВР шеф на едноличния диктатор Румен Радев

...
Репресиите на служебния МВР шеф на едноличния диктатор Румен Радев
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Бойко Рашков продължава с репресиите - привика като свидетел Младен Маринов: Връзки с Митьо Очите ли? Да, аз го арестувах

Репресиите на служебния Министерство на вътрешните работи началник на едноличния деспот Румен Радев - Бойко Рашков, не престават. След като привика като очевидци някогашните министри Петя Аврамова и Николай Нанков, с цел да извърши заръката на боса си за възмездие към ГЕРБ, в този момент пробва да срине престижа на Младен Маринов в Министерство на вътрешните работи. Той е бил извикан да даде свидетелски показания за автомобил, закупен и заплатен от щерка му.

Маринов не се пречупи пред репресиите на Рашков и не спря да споделя истината за диктатурата на боса му, поради което непрекъснато е нападат от кохортата им. Въпреки това хората го поддържаха и той реализира победа в София област, където бе лидер на листата на ГЕРБ.

" Надявам се инспекцията да бъде изнесена на всички, с цел да стане ясно, че няма защо да се тормозя ", разгласи след излизане от ГДБОП Младен Маринов.
свързани новини59075на 13.11.202157605на 12.11.2021
" Не мога да разясня клипове от 2005 година Сами разбирате, че това са 16 години ", отсече някогашният вътрешен министър.

" Неслучайно трансферирах тематиката към изборите, тъй като сме мощни в София-област и Ловеч ", сподели Маринов на въпрос на ПИК TV дали счита, че това приучване е поради изборите.

" Касае се за полицейска кореспонденция, а не за прокурорско предписание ", изясни юристът на някогашният министър на вътрешните работи.

" Какви връзки да имам с Митьо Очите? Нали аз като основен секретар го арестувах ", отсече той на въпрос дали има връзки с Младен Маринов и Маргините. " Стига нелепости. Върнете обратно и вижте кой го арестува ", приключи Маринов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР