Репортерката от новинарската емисия в Нова телевизия Ивомира Пехливанова винаги

...
Репортерката от новинарската емисия в Нова телевизия Ивомира Пехливанова винаги
Коментари Харесай

Репортерка от NOVA дразни шефовете си с разголени СНИМКИ

Репортерката от новинарската емисия в Нова телевизия Ивомира Пехливанова постоянно излъчва професионализъм и суровост на дребния екран. В обществените мрежи обаче 31-годишната русокоска разгласява провокативни разголени фотоси, с които предизвика мъжкото въображение.

Колежки на новинарката от нюзрума я одумват, че евентуално си търси мъж, защото сърцето ѝ от няколко месеца било свободно. Шефовете ѝ пък неколкократно са ѝ правели подмятания, че като едно от лицата на новините на Нова телевизия и е редно да съблюдава благовъзпитание, написа " Уикенд “.

Често сексапилната хубавица е в епицентъра на разнообразни събития – от отразяване на разрушителното земетресение в Измир до аления килим на премиите " Оскар ".

Преди година видеоклип на Ивомира от церемонията в Лос Анджелис провокира същински възторг в обществените мрежи. Известният артист Том Ханкс изненада нашенката в ефир.

" Виждали ли сте някой доста прочут човек в близост? ", попита я Ханкс и самичък си отговори: " Не? Нито един ли не е спрял пред вас? " В момента, в който обаче репортерката осъзна, че това не е някакъв нахалник, който желае да ѝ провали живото включване, а световноизвестният артист, тя напряко онемя. " Може ли да си направя една фотография с вас? ", попита го тя, а артистът ѝ отвърна: " Да, прибирам се след една минута ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР