Репортерите на Господари на ефира“ с нови професии след края

...
Репортерите на Господари на ефира“ с нови професии след края
Коментари Харесай

След края на шоуто репортерите на „Господари на ефира“ в ново амплоа

Репортерите на „ Господари на ефира “ с нови специалности след края на предаването
„ Господари на ефира “ към този момент не съществува. А какво се случва с репортерите на предаването след неговия край? Кадрите от „ Господари на ефира “ към този момент имат нови занимания. Повелителят на златния скункс Боби Ваклинов води лична графа в радио „ Фреш “, взе участие в реклами и интензивно развива музикалната си кариера. След като към този момент не е зает да гони провинили се хора със скункс в ръка, Боби има задоволително време за второто си амплоа – рапът. Той към този момент записа няколко песни, а част от тях ще излязат напълно скоро. Боби е привързан и се усеща добре.

Влади Василев, или както сътрудниците му го назовават Лястовицата, даваше бяла лястовица на заслужилите, до момента в който беше в „ Господари на ефира “. А в този момент към този момент работи в отдел „ Маркетинг “ на ЦСКА София и даже разяснява мачовете на „ армейците “, написа hotnews.bg. Той е бясно влюбен в новата си другарка Антония. Постоянно говорел за нея пред сътрудниците си и даже към този момент обмисляли подписване на брак. Антония обичала да пътува и по тази причина Влади с неспокойствие чакал почивката, с цел да я заведе на екзотична почивка.
Дани Йорданов
От половин година Дани Йорданов е преподавател по британски в Бяла Слатина. След края на „ Господари на ефира “ Дани не желал да чува и дума за медии и репортажи и се отдал на възпитанието на деца. Чувствал се доста добре, а децата били влюбени в напористия кореспондент на „ Господарите “.

Дани работи и в „ Up Top Studio “, което се занимава с видео снимане и монтаж на събития, реклами и клипове. Той е привързан и се усеща добре. Казвал пред сътрудниците си, че в този момент се усеща доста по-спокоен от преди, а също има и много по-високи приходи, в сравнение с в „ Господарите “.
Ева Веселинова продължава и през новия сезон да е част от екипа на предаването „ На кафе “. Тя обича да обикаля по почивки и съвсем не пропуща почивни дни, или отпуска, с цел да обиколи някое кътче на страната или света. Ева прекара известно време при роднините си в Санторини, а в този момент споделя фотоси от Италия. Не излиза наяве обаче, дали тя е сама, или с новия си другар, който настойчиво крие.

Скандалният кореспондент Димитър Върбанов също не наподобява по никакъв начин зле. Той има лична компания за реклами и вести и личен информативен уебсайт. Цяло лято обаче Митко обикаля по родните плажове с другари. Дори беше видян на известния плаж „ Джани бийч “ в компанията на Криско. От известно време Митко е привързан с новата си другарка Ивелина. Тя тръгнала с Върбанов след дълга връзка с футболиста на „ Лудогорец “ Бранимир Костадинов. От известно време Митко се занимава и с отразяване на спортни събития, което е най-вероятната причина двамата да се харесат.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР