Репортери и оператори от БСП телевизията и досега се оплакват,

...
Репортери и оператори от БСП телевизията и досега се оплакват,
Коментари Харесай

Телевизията на БСП вече е в списъка на НАП

Репортери и оператори от Българска социалистическа партия малкия екран и до момента се оплакват, че имат да вземат стотици хиляди левове. Другарите от партийната централа обаче не запомнили да внасят даже и осигуровките на щатните си пропагандатори.

Нищо, че те безрезервно хвалят непогрешимостта на водача Корнелия Нинова и гневно пазят подредената от Владимир Путин война против Украйна.  Проблеми има и със сметките за ток, наем или други консумативи. Според последния си финансов доклад „ алената “ телевизия има още над милион и половина неплатени сметки. Извън налозите.

 

Членове на „ аленото “ управление разясниха, че ориста на БСТВ е била ясна още при нейното основаване. Всяка електронна медия всекидневно се устоя от реклами. За да ги има тях обаче, е нужно някой и да те гледа, подмятат съперници на „ алената “ концепция.

 

Кабеларката на Българска социалистическа партия, която. се популяризира в цялата страна, се радва на едвам няколко хиляди души ежедневна публика на възраст 75+, безапелационни са осведомени. По-висока гледаемост имат районните малките екрани. По време на съществуването си „ алената “ медия събира едвам стотина хиляди лв. от реклами. Голяма част от тях са платени от Българска социалистическа партия в предизборните акции, изясняват осведомени. Подобни са постъпленията и предходните години. Затова пък разноските са колосални – сред 2 и 3 милиона лв. годишно. Те се покриват от партийната дотация на Българска социалистическа партия.

 

По времето, когато Българска социалистическа партия е измежду водещите партии в страната, има от кое място да намира пари, тъй като прибира милиони левове дотация от бюджета. Тогава и издръжката на лична телевизия не е била проблем, напомнят си с носталгия деятели. Известно е обаче, че Българска социалистическа партия от дълго време не е в тази мощна роля, а електоратът й се топи като лански сняг.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР