Репортер на ШОУ“ научи защо Николета Лозанова напусна предаването си

...
Репортер на ШОУ“ научи защо Николета Лозанова напусна предаването си
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Цялата истина за Николета е ясна! Ето причината плеймейтката да напусне "Папараци", изненадата е огромна!

Репортер на „ ШОУ “ научи за какво Николета Лозанова напусна предаването си „ Папараци “ и какво следва оттук насетне. Оказа се, че в действителност е водила договаряния с продуцентите на „ ВИП брат “, само че няма да взе участие в звездния формат. Ще се включи на малко по-късен стадий в „ Биг брат ол старс “, който ще започва към средата на ноември. Наши източници ни рапортуваха, че Николета е склонила против скромната сума от 500 000 лв.. Това я трансформира в най-скъпоплатената звезда във формата досега. Дори Парис Хилтън е взела за престоя си много по-малка сума.
Скандалната моделка Николета Лозанова ще се включи във втората част на формата, който е за звезди, които към този момент са имали изява в този или различен риалити формат. Преди години Николета бе част от „ Къртицата “ по ТВ7, което я прави действителен участник в събирателния формат на Нико Тупарев и Радо Тушев. Те от години се пробват да я примамят да се включи, защото е звездата, която провокира скандал даже с усмивката си. В последна сметка са се договорили да влезе и да вдигне рейтинга за две седмици. Очаква се с нея Къщата да прекрачат фолкпевците Емануела и Константин, рапъра DEE, Катя Близнакова и така нататък


Парис Хилтън

Николета е поискала цялостния лист с участници, като изискването й е утвърждението на всеки от тях да минава и през нея. Така тя възнамерявала да си направи войска от приятели, с цел да избегне злобни намеци от страна на нежелани „ интелектуалци “.
Вече някогашният продуцент на Николета – Иван Христов, излезе с публично мнение за дейностите на плеймейтката. „ Би Ти Ви и ние от „ Междинна станция “ считаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-хубавото за предаването „ Папараци “, безапелационен е той. Заяви още, че решението за напускането на Николета е взаимно – взето от нея и от продуцентите. „ Бях сюрпризиран, че Николета Лозанова разгласява информацията във Facebook профила си, защото нашата спогодба беше това да бъде публично оповестено от нас, а не да бъде пускано самоволно, без наше познание и в нарушаване на контракта ни с нея “, изясни той.


Иван и Андрей глобяват плеймейтката

Що се касае до възможното й присъединяване във „ ВИП брат “, Иван споделя: „ Дали ще влезе във „ ВИП брат “, не знам. Това си е нейна работа. Има доста сериозна наказателна клауза, която тя ще би трябвало да заплати, ако го направи. И ако Би Ти Ви предявят иск “. Явно обаче Николета е пресметнала добре нещата си и галактическият й хонорар ще покрие въпросната наказателна клауза към някогашните й работодатели. А на нейно място ще седне Венета Райкова, която преди години бе детронирана точно от Лозанова.

Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР