Репортер на Флагман.бг в този момент е в ромското гето

...
Репортер на Флагман.бг в този момент е в ромското гето
Коментари Харесай

Майката на изчезналото в Равнец момченце: Сигурно е отвлечено или са го изяли чакалите

Репортер на Флагман.бг в този миг е в ромското гето в бургаското село Равнец, където нощес изчезна 2-годишно момченце. Открихме майката на детенцето – Цветанка Ангелова. Тя бе пребледняла като лист. Трепереше и призна, че цяла вечер се е молела на Бог нещо неприятно да не се случи с малчугана.

Не мога да си обясня какво се е случило. Или е похитен, или са го изяли чакалите. Дано Господ да е с него и да го пази ”, сподели майката пред Флагман.бг.

Вижте какво описа тя в нашето видео:

Цветанка е многодетна майка, твърди, че имала 12 деца, само че две от тях живеели в с. Кошарица. Според кмета на Равнец Христо Колев Цветанка имала 14 деца и най-вероятно поради шока е объркала точната численост. Репортер на Флагман.бг научи, че главната версия, по която работи е похищение на дребното дете.

То е имало присъщ проблем и не може да се движи доста добре. Абсурд е да избяга някъде, откакто родителите му се кълнат, че са го оставили без контрол за не повече от 10-15 минути. Лозята и целият регион над махалата, където последно е забелязан дребния, са обходени, само че диря от момченцето няма. Само преди няколко дни татко му получил застрашителен закани от мъж от Кошарица, с който имал персонален спор.

Подозирате ли, че той е отвлякъл детето? „ Д а, фактически се работи по тази версия, само че повече не мога да ви кажа. В интервенцията от нощес са впрегнати всички вероятни служби – полиция, пожарна, жандармерия и гранична полиция. Да ги оставим да си свършат работата ” , сподели пред Флагман.бг кметът Христо Колев.

Роми от селото са видели през вчерашния ден край махалата да обикаля черен автомобил със софийска регистрация. Колата няколко часа стояла наоколо до гетото, без да има действително пояснение какво водачът е търсил там. Подозира се, че с тъкмо този автомобил е отвлечено детето.
 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР