Репортажният фотограф Милва Цветкова, член на Съюза на българските журналисти

...
Репортажният фотограф Милва Цветкова, член на Съюза на българските журналисти
Коментари Харесай

Заради странични ефекти от ваксините срещу Ковид: Член на СБЖ праща отворено писмо до институциите

Репортажният фотограф Милва Цветкова, член на Съюза на българските публицисти (СБЖ), изпрати писмо до българските институции, както и до Светия Синод, в което разкрива научните данни за странични резултати от имунизациите против COVID-19. Тя схваща за тях по време на конференции в Италия.

Освен присъединяване си на научни конференции, тя нашумя и с отразяването на кървавите митинги в Италия, за които описа пред 7/8 TV.

Тя разкрива, че сигналите са изпратени до Президент, Министър ръководител, Министерство на Здравеопазването и Агенция по Лекарствата.



В отвореното си писмо тя разказва какво е схванала по време на научните конференции и ползва видеа към тях.

Прилагаме го без редакторска интервенция:

ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИАРХ НЕОФИТ,

ДО СВЕТИЯ СИНОД

Ваше Светейшество,

Казвам се Милва Цветкова и съм член на Съюз на Българските Журналисти (СБЖ) и на Международната Федерация на Журналистите (МФЖ).

Причината да Ви изпратя това писмо е скорошното ми присъединяване в научна прес конференция, извършена в гр. Болцано (Италия), на която двама видни учени, проф. доктор Белавите (Италия) и проф. доктор Буркхардт (Германия) обществено оповестиха резултатите от своите научни проучвания, по отношение на тежките странични реакции след всеобщото използване на тъй наречените ваксини под изискване (conditional marketing approval).

Конференцията в Болцано бе втора по ред от общо три такива конференции, като първата се организира на 20 септември 2021г. в гр.Ройтлинген (Германия), а третата на 4 декември 2021г. в гр. Берлин.

В рамките на събитието след месеци проучвания учените потвърдиха, че в публично утвърдените от ЕМА ваксини се съдържат недекларирани съставни елементи – железни частици, графенов оксид и други

След извършени интердисциплинарни аутопсии на лица умряли след имунизация е открито наличието на железни частици в някои органи на умрелите, както и масирана лимфоцитна инфилтрация, свидетелстваща за неконтролируема автоимунна реакция на организма, довела до летален излаз при въпросните лица.

Имайки поради, че сега на държавно равнище стартира дейна акция за форсиране на имунизационния развой в България, апелирам Православната ни Църква да не остава безразлична към протичащото се в обществото ни, което евентуално ще бъде въведения към все по-масов напън, който посредством поетапни ограничения, да принуди от ден на ден хора да се имунизират.

Линкове към гореспоменатите конференции ползвам по-долу:

1. https://www.youtube.com/watch?v=CIKb8J8GfIU&t=1s



2. https://www.youtube.com/watch?v=3JndnmL3PnI&t=1876s

3. https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

4. https://pathologie-konferenz.de/en/

Материалите са преведени и на български, и при предпочитание от Ваша страна бих могла да Ви ги дава.

Може би си задавате въпроса за какво се обръщам към Църквата, с цел да оповестя тази толкоз значима научна информация.
Притеснява ли се здравното министерство от заболеваемостта от Коронавирус в страни с доста имунизирани - ето отговора (ВИДЕО)
Здравните управляващи възнамеряват да стигнем до 60 % имунизирано население до края на месеца. Това разгласи след съвещание на Националния пандемич...
Прочети повече
Причина е доста елементарна е тя стои във обстоятелството, че Светлината на един народ не би трябвало да идва нито от публицистите, нито от обществениците, нито по неведомите пътища на модерните обществени връзки.

Светлината на един народ би трябвало да пристигна на първо място от неговото Духовенство!

Именно Духовенството би трябвало да е най-мощната насочна точка, най-верният ориентир посред повратностите на времето, най-неопороченото от подмолни мисли и ползи съсловие!

И когато приказвам за Светлина имам поради нейното най-изконно библейско значение:

" Вие сте солта на земята. Но в случай че солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя към този момент за нищо не коства, с изключение на да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. Вие сте виделината на света. " (Матей,5 гл. 13-16 стих)

От най-ранната си детска възраст съм обградена от духовни лица, както в България, по този начин и отвън нея. Опитите ми обаче да Ви изпратя този обезпокоителен сигнал, опити които срещнаха редица трудности, ми разрешиха да вляза в контакт с редица хора от Вашето най-близко обграждане, които досега не познавах. И тук бих желала да изтъквам последния от тях, с който имах персонален диалог. Няма да загатна неговото име, само че ще го изтъквам буквално (и като споделям буквално имам поради изцяло буквално, защото поради специалността си разполагам със запис на всички извършени разговори):
Милиони мигранти остават неимунизирани против КОВИД, тъй като фармакомпаниите се опасяват от съд
На милиони мигранти може да бъде отказана ваксина против COVID-19 от световна стратегия поради това кой носи отговорност при странични еф...
Прочети повече
" Това е конфиденциална...така, информация, само че Патриархът в никакъв случай няма да призове хората да не се имунизират или да се имунизират. Той самият не е имунизиран и няма да се имунизира. Това е и визията на Църквата. Много са и страничните неща, тромбози и по този начин нататък, около тази ваксина. Всичко това го знаем и знаем, че е за пари. 95 милиона $ е облагата на Пфайзер дневно от имунизацията.

Но приказваме за нещо, което не е потребно за...за хората. [...] И това, което те отхвърлят, което се пробват по този начин да притъпят е Т-клетъчният имунитет, това е най-хубавото нещо. А хората с ваксини какво? Трябва да сложат 3-та, 4-та, 5-та, 7-ма 8-ма.

Лошото е, че международните водачи се явяват като брокери на, дали ще е Пфайзер, дали ще е Джонсън, дали ще е Модерна и по този начин. Това е огромният проблем. Така е с който се сетите. Познавам коремен хирург в Пирогов. Той е и персонален доктор на Патриарха. И ми сподели:,,И ние сме разколебани от тези ваксини, но няма по какъв начин да излезем и да кажем: Не се ваксинирайте! " И Патриархът в никакъв случай няма да застане и да каже това нещо. Пратете си писмото, само че не очаквайте нищо от Църквата. Всичко е в името на парата. Ето това е най-лошото. "

Ваше Светейшество,

разбирам добре устрема на Църквата да остане неутрална в политическите и обществени решения на страната ни. Тук обаче не приказваме за политика, а за директно вмешателство в човешкия живот и човешкото здраве. В живота и здравето на всички възрастови групи на една нация. На децата и родителите ни, на всеки един от нас.

И колкото и да разбирам устрема Ви за неутралитет, ми позволете да напомня, че когато Христос пристигна в света преди 2000 години, той не остави хората сами, с цел да се спасят поединично. Той направи таман противоположното - пожертва себе си в името на всички нас.
Страничните резултати от ковид-ваксините може да костват скъпо на Австралия
Около 10 000 австралийци желаят отплата от държавното управление си за претърпени странични реакции от имунизациите против Covid-19. Сметката м...
Прочети повече
Именно по тази причина, да знаем Истината и да мълчим, спокойни, че сме опазили себе си, до момента в който милиони човешки животи, в незнанието на елементарните хора, биват жертвани пред безмълвния ни взор, е всичко друго, само че не и Християнско.

А ни бяха дадени 2000 години да научим урока, за който Божият наследник ни беше пратен..!

С насладата на набожен човек можах да видя, че на всички места по света, където групи от хора се осмелиха да се опълчат пред все по-видните диктаторски държания на съвсем всички държавни управления, сложиха вярата в БОГ и верността си към него, в центъра на битката си. Във всяка страна хората на " резистенцията " коленичат по площадите с кръстове в ръце. И не, това не е инцидентно!

Направиха го, тъй като с душите си осъзнаха, че поклонението пред рисковите " ваксини " е поклонение и служене не в името на БОГ, а в името на неговия противовес (когото тук не бих желала да споменавам).

Сигурна съм, че с душата си на набожен човек, посветил живота си на Господ самият Вие от дълго време сте прозрял същото.

И в този ред на мисли ще се осмеля да кажа още нещо - споделям го освен като член на журналистически организации, а на първо място като персона и най-много, като Българка, която милее за своя народ:
Френски данни: Какви са нежеланите резултати на всяка от имунизациите против COVID-19?
Най-честите, както и най-сериозните последици от имунизациите против Covid-19, настъпили във Франция след слагане на препаратите, са оп...
Прочети повече
в случай че в това по този начин комплицирано и разделно време, в което хората са комплицирани и изцяло беззащитни, в което всички обезверено имат потребност от истинната информация, с цел да вземат най-правилното решение за здравето си и за здравето на своите деца, в случай че точно в този момент Православната ни Църква и Вие, Ваше Светейшество, останете безразлични към този сигнал, това за нас би било едно изрично удостоверение, че същата тази черква не милее и не обича този към този момент прекомерно измъчен народ.

А в случай че не милее за него и не го обича, евентуално не го и заслужава.

Изпращам този сигнал в един от най-светлите християнски празници - Богоявление! Моля не търсете прикрит умисъл в този факт, тъй като в случай че Администрацията на Църквата, ми беше съобщила изнапред по какъв начин по формален ред да внеса този сигнал, той щеше да стигне до Вас доста по-рано. Въпреки това, като набожен човек се надявам това привидно малко съвпадане да помогне това писмо, съдържащо основна научна информация (с която разбирам, че Вие към този момент сте запознат) да бъде чуто в името на Човека и на неговото здраве, в името на Святата Истина, и в името на Божията Воля, и Божията Справедливост в този за жалост, циничен свят.

Честито Богоявление, Ваше Светейшество!

С почитание и с цялостното ми примирение пред БОГ, Вас и Православната ни Вяра,

Милва Цветкова "

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР