Rep. Лиза Макклейн, R-Mich., представи привилегирована резолюция във вторник, за

...
Rep. Лиза Макклейн, R-Mich., представи привилегирована резолюция във вторник, за
Коментари Харесай

Камарата на представителите на републиканците подаде резолюция за порицание на представителя Jamaal Bowman за изваждане на пожарна аларма

Rep. Лиза Макклейн, R-Mich., показа привилегирована резолюция във вторник, с цел да порицае конгресмена Jamaal Bowman, D-N.Y., за изваждането на пожарна тревога в постройка на Конгреса, до момента в който членовете на Камарата бяха събрани вътре, с цел да обмислят гласоподаване за финансиране на държавното управление.

Резолюцията на Макклейн беше въведена като привилегирована, което значи, че Камарата би трябвало да предприеме дейности по нея в границите на два законодателни дни.

Боуман призна, че е задействал противопожарната тревога в офис постройката на Cannon House през септември, до момента в който депутатите от Републиканската партия се опитваха да стартират гласоподаване на мярка за разноски, с цел да запазят държавното управление отворено. Но той настоя, че го е направил по простъпка и че е мислел, че ще отвори вратата.

През октомври Боуман се призна за отговорен по едно обвиняване за подправено задействане на пожарна тревога. Той внесе тази молба като част от съглашение за отсрочено наказате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР