Реновирането на първия отбор на Манчестър Юнайтед от Жозе Моуриньо

...
Реновирането на първия отбор на Манчестър Юнайтед от Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Моуриньо с изненадващо назначение в щаба си

Реновирането на първия тим на Манчестър Юнайтед от Жозе Моуриньо ще засегне разнообразни аспекти, както на тереана, по този начин и отвън него, призна самият той. Напускането на дългогодишния помощник Руи Фария принуди Специалния да търси нови попълнения на разнообразни позиции. Двукратният притежател на Шампионската лига бе безапелационен, че към този миг няма да назначава нов съответен номер 2, само че мястото ще бъде запазето за Майкъл Карик, когато, към този момент някогашният капитан на “червените дяволи”, вземе нужните лицензи. Най-неочаквано обаче се обрисува съвсем сигурното предопределение на Киърън МакКена. Настоящият ментор на юношите до 18 години е в клуба от 2016-а, когато бе притеглен от Тотнъм, а през тази година завоюва шампионата в своята възраст с впечатляващ футбол. Назначението бе доказано в огромна степен от брата на МакКена, който приказва пред “Ферманаг Хералд”. “Той върви единствено нагоре последните 5-6 години, само че да поеме роля в първия тим в клуб от ранга на Манчестър Юнайтед е в действителност необикновено. Това пристигна като потрес за всички. Знаехме, какъв брой е добър в това, което прави, само че в действителност бе ненадейно да е в полезрението на първия отбор. Моуриньо е бил в най-големите европейски клубове и можеше да потърси нов треньор във всеки от тях. За Киърън да работи с футболисти от това равнище е в действителност невероятно”, удостовери братът на северноирландският треньор.
Kieran McKenna looks set for a big promotion at United - having previously turned down Liverpool. Caught up with key figures in his remarkable story to find out why he is such an exciting coach #mufc https://t.co/KOdGPUvhCU
— Ciaran Kelly (@MENCKelly) May 22, 2018 32-годишният експерт е младеж на Тотнъм, само че получава травма в дебюта си за първия тим в контрола, което поставя завършек на професионалната му кариера. Малко по-късно получава късмет като ментор на отбора до 18 години, където впечатлява за два сезон, а през 2016-а е притеглен в Манчестър Юнайтед, чийто почитател е от дете. Очаква се в щаба на Моуриньо да бъде притеглен и италианският кондиционен треньор Стефано Рапети от Сампдория, който е част от щаба на Специалния при требъла в Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР