Ремонтирането на къща може да бъде наистина трудна работа, но

...
Ремонтирането на къща може да бъде наистина трудна работа, но
Коментари Харесай

Двойка трансформира мръсната къща от 60-те години на миналия век в дом, носител на награди, на стойност 750 000 британски лири

Ремонтирането на къща може да бъде в действителност сложна работа, само че една двойка съумя да трансформира мръсния си дом в притежател на награди, струващ големите £750 000.

Беки и Адам закупиха остарялата къща с четири спални в Югоизточен Лондон за 525 000 паунда през 2015 година и макар че нямаха доста опит в „ Направи си самичък “, те взеха решение да се заемат с работата по основаването на мечтания дом дружно. След пет години жонглиране с спорни цели, в това число развъждането на детето им, през 2020 година работата беше свършена.

Стойността на дома им също се усили с £225 000, а превъзходната им градина даже завоюва впечатляващо Ronseal Lockdown Garden премия, защото беше сметнато за толкоз красиво.

Беки сподели: „ Преди това направихме ремонт на различен апартамент през 2014 година, където спечелихме £100 000 за 12-месечен интервал на смяна на собствеността, което ни даде депозит за тази къща и ни даде усет на поправки. За 6 години имаме преминахме от живот при родителите си към апартамен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР