Ремонтът с европейски пари на ромското 70-о училище в столичния

...
Ремонтът с европейски пари на ромското 70-о училище в столичния
Коментари Харесай

Тема на ФАКТИ: Ново дъно при ремонт в София, работниците избягаха

Ремонтът с европейски пари на ромското 70-о учебно заведение в столичния регион "Връбница " изцяло зацикли, видя ФАКТИ . Граждани алармираха пред нашата медия, че от преди празниците служащи не са се мяркали на обекта. Дворът и пространствата в учебното заведение са като след бомбардировка. Според клюки, на служащите не е плащано и те отхвърлят да извършват отговорностите си. Видеата, поместени в материала са снимани в работен ден към 15 - 15,30 ч.

Преди към месец и половина имаше скандал със същото учебно заведение. Тогава жители се оплакаха от некачествения ремонт и демонстрираха фотоси на подредени по алеите плочки с големи фуги сред тях. Хората се усъмниха в източване на държавни и европейски средства.

70-о ОУ "Св. Климент Охридски " в столичния квартал "Модерно предградие ", регион "Връбница " е едно от 26-те учебни заведения и детски градини, за които през лятото на предходната година бяха отпуснати европейски средства по Оперативна стратегия "Региони в напредък ". Общата стойност е 63,6 милиона лв., 58 милиона от тях са безплатна финансова помощ, а съфинансирането от страна на Столична община е 5,6 млн. лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР