Ремонтът на старите съветски щурмоваци Су 25 за около 80

...
Ремонтът на старите съветски щурмоваци Су 25 за около 80
Коментари Харесай

Кашата около ремонта на Су 25 разкрива разнобой в управляващата коалиция

Ремонтът на старите руски щурмоваци Су 25 за към 80 млн. лв. концентрира необятен кръг бизнес и политически ползи към себе си, разкрива систематични проблеми в провеждането на скъпите военни покупко-продажби и, не на последно място, приказва за мощни разминавания в управническата коалиция.

Преди ден председателката на Народното събрание Цвета Караянчева изненадващо заяви от Москва, че България е поканила в " ускорени периоди съветски инженери и експерти да се включат в дейностите по ремонта ", който ще се извърши в неотдавна национализирания цех " Авионамс ". Повече пояснения по тематиката няма, а се нужни.

Има ли проблем в държавното управление?

Новината, показана от необикновен представител по тази тематика като Караянчева, идва на фона на към този момент подписан контракт за ремонта на Су 25 с 558-ми авиационен ремонтен цех в Беларус, който е доказан и с решение на държавното управление. Преди няколко месеца обаче стана ясно, че към осъществяването му има усложнения, които са свързани с европейски наказания против Беларус.

Въпреки това от МО твърдяха, че има разнообразни разновидности договорът да се осъществя и чакаха това да се случи. До през вчерашния ден, когато стана ясно, че към този момент има нов сюжет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР