Ремонтът на стадион Черноморец в Бургас вече повече от месец

...
Ремонтът на стадион Черноморец в Бургас вече повече от месец
Коментари Харесай

Реновирането на стадион Черноморец в Бургас продължава

Ремонтът на стадион " Черноморец " в Бургас към този момент повече от месец върви с цялостна мощ в позитивна посока и бетонния блок на централния бранш " А " към този момент е положен. Ако до няколко дни дойдат поръчаните седалки, те ще бъдат инсталирани и мачовете на представителния тим ще се играят там още преди края на есенния дял. Това разгласи ръководителят на УС на ФК Черноморец 1919 (Бургас) Костадин Марков.
Кофражът към този момент е излят в централния бранш, само че редом с това се построява и кокетна ВИП-ложа. Почиства се и се приготвя и бранш В, който е разположен откъм улица Индустриална. За момента той ще бъде приспособен като бранш за гостуващата аудитория. Идеята на управлението на Черноморец (Бургас) е с още един ремонт на по-късен стадий през 2019-а година стадионът да се приближи до покриване на критерии за лицензиране за Втора лига.
Стадион " Черноморец " в Бургас сега е благосъстоятелност на сдружението " СПМ " и клубът заплаща наем за използването му. Костадин Марков уточни, че " акулите " към този момент имат доста по-голяма независимост да работят по базата, откакто е подписан нов контракт до края на календарната 2020-а година. Това е удължение с година и половина от предходното съглашение.
" Искаме да върнем тима вкъщи му. Трябва обаче нашите почитатели да се заредят с самообладание, тъй като ни следва доста работа по базата. Ще вървим с дребни стъпки, само че стабилно, без да позволяваме нито стотинка отговорности към някого ", сподели ръководителят на УС на Черноморец (Бургас).
В момента Черноморец (Бургас) е на 5-о място в Югоизточната Трета лига с 21 точки, като изостава на 7 от първото място. Тази седмица отборът посреща различен от любимците в групата Загорец (Нова Загора).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР