Ремонтът на бул. Приморски се очаква да приключи до средата

...
Ремонтът на бул. Приморски се очаква да приключи до средата
Коментари Харесай

Отварят ремонтирания бул. ”Приморски” след Великден

Ремонтът на бул. ”Приморски ” се чака да завърши доникъде на април. Това разгласи кметът на Варна Иван Портних. Той увери, че на обекта се работи интензивно, само че повече време лишава подмяната на подземните връзки.

До началото на дейния сезон по новата част на бул. ”Левски ” би трябвало да бъдат построени пътните възли с булевардите „ Цар Освободител ”, „ Владислав Варненчик ” и „ Сливница ”. Целта е да не е попречва трафика през дейния летен сезон. Другата новоизграждаща се част на бул. „ Левски ” не е толкоз проблематична от позиция на натоварване на трафика.

„ Виждате, че сега се работи на всички места извънредно интензивно. Правим всичко допустимо, само че сами виждате, че изключително бул. ”Левски ” е едно извънредно огромно оборудване, със комплицирани пътни възли ”, посочи Портних.

Има подготвеност за старт на ремонта на бул. ”Осми крайморски полк ” в посока „ Виница ”, рехабилитация на остарялата част на бул. ”Левски ”, бул. ”Съборни ” и ул. ”Георги Бенковски. Те обаче ще останат след 15 септември, с цел да се избегне в допълнение натоварване на трафика в града през лятото.

Дали тази пролет ще има ремонт на Аспарухов мост ще стане ясно в петък, когато на аудиенция във Варна ще е министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР