Ректорът на Медицински университет-Варна проф. д-р Валентин Игнатов оправи поздрав

...
Ректорът на Медицински университет-Варна проф. д-р Валентин Игнатов оправи поздрав
Коментари Харесай

Проф. Игнатов с поздрав към колегите си за празника на УМБАЛ Света Марина

 Ректорът на Медицински университет-Варна проф. доктор Валентин Игнатов оправи привет към своите сътрудници по случай празника на УМБАЛ " Света Марина “ - Варна, който се отбелязва на 17 юли.

Уважаеми сътрудници, преподаватели, чиновници,

За мен е голяма чест и наслаждение да Ви поздравя от свое име и от името на академичната общественост на Медицински университет " Проф. доктор Параскев Стоянов “ – Варна във връзка Патронния празник на най-голямата и съвременна болница в Североизточна България - УМБАЛ " Света Марина “- Варна.

Университетската болничното заведение е одобрена съвременна европейска здравна институция. Тя е най - огромният диагностично – лековит, експертен и съвещателен академични болничен комплекс в Североизточна България. Убеден съм, че постигнатото през годините е плод на труда и постоянството, на отдадеността и професионализма на всички Вас.

Изказвам своята благодарност, тъй като Вие доказахте, че да се бориш безрезервно за човешкото здраве и живот е извънредно виновна задача. Благодарение на Вас, УМБАЛ " Света Марина “ печели доверието на пациентите и заслужи признанието на обществеността. Бъдете все по този начин всеотдайни към специалността и със същия порив продължавайте да влагате старание, познания и отговорност.

Нека Света Великомъченица Марина закриля всички ни. Желая Ви здраве, дългоденствие и сили, с цел да съхраните хуманността и оптимизма!

Честит патронен празник!

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР