Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов смята, че

...
Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов смята, че
Коментари Харесай

Бербатов: България няма звезди като Стоичков, мен, Стилиян и Мартин Петрови, но има шанс

Рекордьорът по голове за националния тим Димитър Бербатов счита, че " лъвовете " имат своите шансове да се класират за Европейското състезание следващата година. Според него, в този момент в състава ни няма огромни звезди, като самия него и Христо Стоичков, само че това не трябва да пречи на вариантите на четата на Петър Хубчев за място на Евро 2020.

 

" Трикольорите " са в една група с огромния любимец Англия, както още Чехия, Черна гора и Косово. Според Бербо, точно островитяните са огромният любимец да завършат преди всичко, каквито са упованията и на множеството анализатори. 

" Англия е огромният любимец в нашата група, в това няма подозрение. И те ще се класират като водачи на Европейското състезание. Всеки в групата е наясно с това и по тази причина всички останали отбори ще се борим за второто място. "

" България не може да се съпоставя с Англия, само че имаме млад състав. Момчетата се поддържат на терена и играят както един за различен, по този начин и за цялата страна. Докато не ги е боязън да излязат и да играят футбол, до тогава те имат всички шансове да се класират. "

" Сега в тима няма суперзвезда, както в предните години. Помислете единствено по какъв начин беше в ерата на Христо Стоичков или пък с мен в тима, както и с двамата Петрови. Но в този момент има едно момче, което всички да гледат - Кирил Десподов, който в този момент играе в Каляри в Серия А. От него блика гений, доста бърз и рисков е и несъмнено може да аргументи рискове за съперника. "

" Искам малко да погледна в бъдещето и да разясня мача ни с Англия. Винаги диря изненадите и в случай че успеем да измъкнем точица на " Уембли ", това ще е като победа за нас ", разяснява Бербатов в своята колонка при международен букмейкър

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР