Рекордни са задържаните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога,

...
Рекордни са задържаните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога,
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Рекордни са задържаните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога

Рекордни са арестуваните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога, разгласи министър председателят Бойко Борисов по време на Национално заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи. За контрабандата на цигари се знае, че я свалихме под 5%, добави той.

„ Продължаваме да работим. Много сътрудници работиха добре “, посочи министър-председателят. Според него количествата арестувана дрога са най-достойният отговор на изказвания за работата на службите. „ Фактите и количествата арестувани опиати са налице “, акцентира министър председателят. „ Искам да кажа на медиите, че този път, остарялата наша уязвимост да побързаме да се похвалим, към този момент я преодоляха сътрудниците “, сподели още Бойко Борисов.
   
С сътрудниците взехме решение да дадем публичност на Национално заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи поради тематиката с " Ало измамниците ", тъй като е обществена. Години наред се предизвестяват хората. Вече има и арестувани, в този момент виждате цялата незаконна скица. Надявам се, че парцелите на тези ще бъдат разследвани и конфискувани. Рекордно количество хероин, тонове марихуана, синтетична дрога, са арестувани през последните дни.
Публикувахте от в Петък, 19 април 2019 година
По мотив разрушената група за телефонни измами в Румъния и България, министър председателят уточни: „ Вече не се работи единствено с мулетата, а с цялата незаконна скица . Надявам се да могат да се лишават парцели на тези хора, с цел да бъдат овъзмездени жертвите, не знам дали го разрешава законът “. „ Сърцераздирателно е да виждаме по какъв начин възрастни хора дават спестяванията си “ , добави Борисов.

" Много се заприказва и за убийството от Смолян, доста се заприказва, че наподобява на този прелестен филм " Дяволското гърло ". Радвам се, че сътрудниците работиха бързо и откриха причинителите ", сподели министър председателят за случая с открития мъртвец на мъж край Смолян.

Борисов загатна и за разкрито ликвидиране в Троян . " На сътрудниците от Ловеч позволявам да опишат след това на медиите за убийството от 2017 година - едно брутално ликвидиране, изнасилена и разчленена жена. Вече имаме арестуван, има признания ", разкри министър-председателят.-->

" Поздравявам и сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи за бързата реакция през вчерашния ден. Бързо хванаха килъра от " Младост ". Убийството от Ловеч съответствува с това от Русе ", разяснява още Борисов.

На националното заседание с изключение на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Сотир Цацаров, участваха още вътрешният министър Младен Маринов, зам.-главният прокурор Иван Гешев, шефът на Групово дело „ Национална полиция “ гл. комисар Христо Терзийски, основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, шефът на Агенция „ Митници “ Георги Костов, ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев.

 БГНЕС

Повтарящата се процедура на телефонни измами и размера на вредите, както и това че жертвите са най-уязвимите групи, ни демонстрира, че би трябвало с изключение на арести и систематични интервенции, да се поставят и старания за предварителна защита, съобщи основният прокурор Сотир Цацаров във връзка с разбиването на най-голямата група за телефонни измами на територията на България и Румъния.



„ Необходим е систематичен метод “, съобщи той и добави, че в интервенцията в България и Румъния е употребен точно подобен.
 БГНЕС
Сотир Цацаров изясни, че са направени видеоклипове за предварителна защита на телефонните измами , които ще се излъчват по няколко малките екрани. Той прикани всички медии, които желаят, да се включат, като ги излъчват.

По-рано от държавното обвиняване оповестиха, че прокуратурата взаимно с Министерство на вътрешните работи стартира осведомителна акция за предварителна защита от телефонни измами , чиито жертви нормално са най-уязвимите групи от популацията.

В рамките на акцията, са направени осведомителни клипове , в които са употребявани действителни фрагменти от телевизионни излъчвания по тази тематика. Клиповете (всеки с дълготрайност 30 сек. и 50 сек.) са със свободен достъп за всички медии, които решат да се включат в акцията, и са на уеб страницата на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР