Рекордите на Гинес са истинско доказателство, че човек има безгранично

...
Рекордите на Гинес са истинско доказателство, че човек има безгранично
Коментари Харесай

Топ 5 най-странни рекорди на Гинес

Рекордите на Гинес са същинско доказателство, че човек има безгранично въображение и може да сътвори какви ли не неща, с цел да стане прочут и да доближи до оптимално доста хора по света със странностите си. Е, някои върхове обаче излизат отвън всевъзможни правила и са толкоз откачени, че сигурно не би ви минало и през акъла, че е допустимо някой да направи нещо сходно.

Най-дълги нокти на ръцете

via GIPHY

На американката Лий Редмънд ѝ е лишило близо 30 години, с цел да направи този връх. Тя стартира да пуска ноктите си през далечната 1979 година И, в случай че се чудите, ноктите й са били дълги съвсем 9 метра. 

Виж още: Виктория Капитонова се оплака: Рускинята няма къде да си продава ненужните облекла

Най-отвратителна физиономия 

via GIPHY

Рекордът за най-гротескно лице държи Анн Удс и даже е записана няколко пъти в книгата на Гинес. Този връх несъмнено няма никакво разумно пояснение, само че сигурно нито един от изброените тук няма.

Виж още: Като две капки вода: Лидия е копие на майка си

Първата вградена антена

via GIPHY

За да имплантираш антена в главата си, би трябвало или нещо да ти хлопа дъската, или просто да искаш да изпъкнеш с нещо, само че да нямаш никакви позитивни качества, с които да го направиш. Нийл Харбисън е първият човек в света, който има антена в главата си, който пуска трептения към мозъка си. Логика? Няма.

Виж още: Гери Стаменова - на сантиментална отмора с неизвестен почитател

Чупене на дини с бедрата 

via GIPHY

Направо да завиди човек на тази украинка за силата, която има. Олга Лиасчук държи върха за най-бързо чупене на дини с бедрата за съвсем 15 секунди. 

Виж още: Следи от инжекции? Дениз Хайрула отново плаши без грим, пръска луди пари за разкрасителни процедури

Най-много сламки в устата 

via GIPHY

Сигурно и вие ще си зададете въпроса за какво на някого му е нужно да лапа голямо количество сламки? Нямаме отговор на този въпрос, само че британецът Саймън Елмор несъмнено има разумно пояснение. Той съумява да побере в устата си 400 сламки и да ги задържи към 10 секунди без да употребява ръцете си.

Изображение: https://www.instagram.com/guinnessworldrecords/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР